Title of a News Article

Haliliye'de Satış dönemi

AkParti Haliliye ilçe kadın kolları başkanlığına Gülistan satış seçildi.

Haliliye'de Satış dönemi
banner206
Haber: Osman KAYA

AK Parti Şanlıurfa merkez Haliliye ilçe Kadın kollarında  Gülistan Satış dönemi başlıyor.  AK Parti Şanlıurfa ilçe kadın ve gençlik kollarında kongreler devam ediyor. Haliliye ilçe kadın kollarında ise değişime gidildi. 

Şair Nabi kültür merkezinde yapılan kongreye AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Ak Parti  Haliliye ilçe  Başkanı Mehmet Canpolat, İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü ve deleler ile partilile katıldılar. 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Divan heyetinin seçimi yapıldı. İl Kadın kolları Başkan yardımcısı  Şükriye İnan, Naime Özgülş ve Rezzan İbrahimpaşa'nın divana seçilmesinin ardından protokol konuşmalarına geçildi. 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Kadınların aktif olarak siyasetin içerisinde yer almasının önemine değinerek' Yeni Türkiye yolunda Kadınların rolü çok önemlidir, Kadınlarımızın siyaset ve diğer alanlarda aktif olması bölgemiz ve Türkiyemiz için çok önemlidir. Ak Partide özellikle kadınlarımız daha aktif ve gönüllü olarak siyaset yapabiliyorlar, amacımız kadın kotasının dahada yükseltilmesidir, Haliliye ilçe kadın kollarında yer alan tüm partililerimize başarılar diliyorum'dedi. 
Konuşmaların ardından  Gülistan Satış'ın başkanlığında kongre tek liste ile yapıldı.

Öta yandan AK Parti Haliliye ilçe Kadın kolları ise şu isimlerden oluşuyor.

GÜLİSTAN SATIŞ
SÜMEYRA TURMAK
BİRGÜL MESCİ
NAMİME ÖZGÖZ
HACER KAR
RUVEYDA AŞİT
ADİLE KAPLAN
HANIM KAVUŞAK
SEMA MERMER
SONGÜL DEMİR
ZEHRA GAMSIZ 
DİLBER YÜKSEL
SİBEL BASMACI
SONGÜL BEŞKAT
DİLAN ÇİZMECİOĞLU
SEVGİ ÇAKIR BEYAZ
ŞÜKRİYE ASLAN
NİLÜFER ÇAKIR
HALİDE NACAR SÖKMEN
ADALET KORKMAZ
HAMİYET ÇİĞDEM
İSMET ZEYNEP ÇİFTÇİ
AYŞEGÜL ANUK
HAZAL ERYILMAZ
NİMET BOZKIR
HATİCE AKBIYIK
FATMA TAŞSEVER
SAKİNE GÖKMEN
AYSEL OYMAK
GÜLŞEN BIÇKI















Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2015, 18:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195