Title of a News Article

Haliliye'den teşekkür ziyareti...

.

Haliliye'den teşekkür ziyareti...
banner206

 AK Parti Haliliye Başkanı Mehmet Canpolat ve yönteimi iadei ziyaretlere başladılar. 
AK Parti Şanlıurfa Merkez Haliliye ilçe Başkanı Mehmet Canpolat, yapılan kongre sonrası  kendisine ve yönetimine ziyarette bulanan Belediye Başkanları başta olmak üzere, STK ve kurumları ziyaret etmeye başladılar. 
Karaköprü ilçe Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi ziyaret eden  Haliliye  ilçe teşkilat Başkanı Mehmet Canpolat ve yönetimi burada Belediye ve Parti çalışmaları hakkında görüş alış-verişinde bulundular.
Haliliye ilçe teşkilatının başarılı çalışmalara imza atacağını ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftfçi, '2015 genel seçimleri öncesi partilerin yükünü kaldıracak olan en önemli kurumlar teşkilatlardır. Haliliye bu anlamda Urfa için önemli biryer teşkil ediyor. yeni yönetime başarılar diliyorum'dedi.
Geçtiğimiz ay yapılan kongre sonrası Haliliye ilçesinin yeni Başkanı seçilen Mehmet Canpolat ise,  Partili Belediye ve STK'laı ziyaret ederek önemli tespitler yaptıklarını söyledi. Canpolat' yaklaşan seçimlerden önce Haliliye ilçesinde ulaşmadık kimseyi bırakmayacağız, ilçemizin sorunlarını partimizin üst makamlarına ulaştıracağız'dedi. 
öte yandan Haliliye ilçe teşkilatının ziyaretlerinin süreceği  belirtildi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2015, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195