Title of a News Article

Harran'da toplantı yapıldı...

Harran'da toplantı yapıldı...
banner206
AK PARTİ HARRAN AĞUSTOS AYI MECLİS DANIŞA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ


Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde AK Parti ilçe başkanlığı, Ağustos ayı danışma meclis toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Harran ilçe koordinatörü Ak parti il yönetim kurulu üyesi Ali ihsan Akay, AK Parti Harran ilçe Başkanı Mahmut Özyavuz, belediye meclisi üyeleri, mahalle temsilcileri ve diğer teşkilat üyelerinin katılımıyla Harran Halk Eğitim merkezi  toplantı salonunda düzenlenen danışma meclisi toplantısında, yapılan çalışmalar değerlendirildi.
İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, toplantıda yaptığı konuşmada, AK Partinin yıllardır Türkiye’ye önemli hizmetler yaptığını söyledi. Özyavuz, “partimizin kurucusu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Harran’daki temsilcileri olarak, partimize yakışır şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Toplantıda konuşan Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz, Harran ilçe merkezi ve kırsalda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Harran ilçemizi hak ettiği yere taşımak adına elimizden geleninin fazlasını yaparak Parklar, Mesire alanları, Sosyal tesisler ve benzeri hizmetleri ilçemize kazandırdık. Büyükşehir belediyemizin de destekleriyle ilçemizde eserler kazandırdık, hizmetlerimiz aralıksız devam ediyor. Biz halkımız emrindeyiz, kapımız her zaman halkımıza açıktır. Dedi. 
Şanlıurfa milletvekili Ahmet Akay ise yaptığı açıklamada, Harran ilçemiz her zaman kırdığı rekorlarla bizleri gururlandırmıştır. Biz her zaman Harran belediye başkanı Sn. Mehmet Özyavuz ve Ak Parti teşkilatımızın yanında olacağız, her türlü desteği vereceğiz. Dedi.  Toplantı daha sonra dilek ve temennilerle basına kapalı olarak devam etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2018, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195