Title of a News Article

Hayırcılar Yılmaztekin kadrajında

.

Hayırcılar Yılmaztekin kadrajında
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Avukat Kemalettin Yılmaztekin, referandum öncesi yürüttüğü evet turunu Hayırcılar üzerinde yoğunlaştırdı.

Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, neden evet denilmesi gerektiğini, ayağı yere basan açıklamalar ve bir hukukçu gözüyle anlatırken gezi ve turlarını HDP’nin güçlü olduğu yerlere ağırlık veriyor.

 

Gençliğin ağabeyi

“Gençliğin ağabeyi” olarak tanınan genç milletvekili Av. Yılmaztekin, seçim bölgesi Şanlıurfa’da 18 Mart’ta başlattığı propaganda çalışmaları kapsamında katıldığı 16 program ve toplam 87 ziyarette, “evet” oylarının ülkemizin selameti açısından önemine vurgu yaptı. 17 kez halka hitap eden Yılmaztekin, kadrajına bu kez Hayırcıları aldı.

 

"Evetciler garantide sıra hayırcılarda"

Kendi bölgesi olan Akçakale ve Harran’da evetleri garanti altına aldıktan sonra bu kez özellikle HDP’li seçmenlere yönelen Milletvekili Yılmaztekin, Viranşehir, Ceylanpınar, Bozova, Birecik ve Suruç’ta adeta hayırcı avına çıktı. Hukukçu kimliği, ikna kabiliyeti ve sempatisiyle Hayırcılardan “Evet” sözü alan Yılmaztekin, “16 Nisan, Türkiye'nin ve Türk milletinin beka meselesidir. Ben inanıyorum ki; milletimiz bebek katilleri, vatan hainleri, cuntacılar ve Türkiye’yi bölüp parçalamak isteyenlerle aynı saflarda yer almayacaklardır” dedi.

 

Güçlü salvolar

Mahalle mitinglerinde ve gerçekleştirdiği ziyaretlerde, terör örgütlerine meydan okuyarak, güçlü salvolarla batının takındığı tavırlar hakkında aydınlatıcı bilgiler veren Yılmaztekin, 16 Nisan’da halkın önüne tarihin en önemli sandıklarından birinin geleceğini ve yine bu seçimin Türkiye’nin kaderini tayin edeceğini savundu.

 

"Demokrasi güçlenecek"

Av. Yılmaztekin, 16 Temmuz 2016’da Türk milletinin demokrasiye ne kadar bağlı olduğunu bütün dünyaya kanıtladığını ve bu tarihin Türk tarihine altın harflerle yazıldığını belirterek, “Şimdi sıra 16 Nisan’da bunu tekrarlamaya geldi. Çünkü, yeni sistem demokrasimizin daha da güçlendiği, hak ve özgürlüklerin çok daha güçlü bir şekilde kullanıldığı bir sistemdir” ifadelerini kullandı.

 

Şanlıurfalı’nın oyları Ak'tır

Şanlıurfalıların kararının net olduğunu, her seçimde olduğu gibi bu seçimlerde de AK oyları ile şanlı geçmişine yakışanı yapacağını belirten Av. Yılmaztekin, seçim yasaklarının başlayacağı ana kadar bölgeyi karış karış gezmeye devam edeceğini bildirdi. Yılmaztekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 11 Nisan günü Şanlıurfa’da halka hitap edeceğini anımsatarak, sözlerini, “Şanlıurfalı Cumhurbaşkanını bir kez daha bağrına basacaktır. 11 Nisan şanlı kentimizin kurtuluşunun yıldönümüdür. Bu anlamlı günü Cumhurbaşkanımızla hep birlikte kutlayacağız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2017, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195