Title of a News Article

HDP Adayı Geçgel, Suruç'ta coşkuyla karşılandı

HABER: OSMAN KAYA

Halkların Demokratik Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan İş adamı Yusuf Geçgel, Suruç'ta büyük bir coşkuyla karşılandı. Partililer ve akrabaları tarafından karşılanan Vekil Adayı Geçgel, 'Şanlıurfa'da inşallah 12-0 götüreceğiz' dedi.
Şanlıurfa'nın tanınmış iş adamlarından birisi olan HDP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Hacı Yusuf Geçgel, vekil olabilmek adına başvurduğu Halkların Demokratik Partisi'nden, Şanlıurfa'da 7. sırada yer buldu. Bu durum ise Geçgel ailesi tarafından sevinçle karşılandı. Ankara'dan karayoluyla memleketi Şanlıurfa'ya dönen Milletvekili Adayı Yusuf Geçgel, önce doğup büyüdüğü Suruç ilçesine bir ziyarette bulunarak burada tebrikleri kabul etti.
Suruç İlçesinin Aligör Mahallesinde yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan HDP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yusuf Geçgel, burada bekleyen kalabalık tarafından alkış ve zılgıtlarla karşılandı. Araçtan inerek yakınlarıyla kucaklaşan Geçgel, burada tebrikleri kabul ettikten sonra, uzun araç konvoyu ile Suruç ilçesine hareket etti. Demokratik Bölgeler Partisi Suruç İlçe teşkilatı binasına giden Geçgel, burada da tebrikleri kabul etti ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.
HDP Milletvekili Adayı Yusuf Geçgel, burada yaptığı açıklama da, Şanlıurfa'da zafere koşacaklarını belirterek; "Partimiz beni de bu yolda aday olarak gösterdi, elimden geleni yapacağım. Barış çağrıları yapan genel Başkanımız Selahattin Demirtaş'ın dilinde tüy kalmadı, bölgede halkımız barışı istiyor. İnşallah Şanlıurfa'da, barış isteyen kardeşlerimizin destekleriyle birlikte 12-0 ile meclise gideceğiz ve memleketimizi en iyi şekilde yöneteceğiz." dedi.
Burada yaptığı konuşma sonra Şanlıurfa'ya hareket eden Vekil Adayı Yusuf Geçgel ve beraberindekiler, HDP Şanlıurfa İl Binasına gelerek burada bir ziyaret gerçekleştirdiler.
 

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2015, 15:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet yorulmaz
Mehmet yorulmaz - 8 yıl Önce

Biz artık sizin barış sözlerinize kanmıyoruz.barış barış dediniz insan öldürdünüz.kürt savunuyoruz dediniz suruç un durumu ortada.daha ne yapmaya çalışıyorsunuz PKK yı savunuyorsunuz insanları gençleri kandırıp Dağa göndereceğinize o eviniz de el bebek Gül bebek büyüttüğünüz çocuklarınızı neden göndermiyorsunuz.çocuğunuzu Dağa Gönderin tabi olmaz onlar sizin ciğeriniz gidin insanların anne Babaların ciğeri önemli değil demi !!!!!artık bunları kanmayacağız yıllarca kandırıldık yıllarca.bende Kürdüm beni savunmayın siz.pkk beni savunmasın!!! İnsanlarr ölmesin gençler Dağa çıkmasın kandırılmasın!!!!

lale
lale - 8 yıl Önce

Sen git akp hesap sorsana barişi secim uğruna iptal etti Bariji sovunan tek parti hdp uylar helal olsun asil tc tevleti bizi kandirdi

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142