Title of a News Article

HDP'den AK Parti'ye geçtiler...

HDP'den AK Parti'ye geçtiler...
banner206
 Ceylanpınar'ın tanınmış ailelerinden Halil Kesmez ve Ailesi Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın yoğun girişimleri sonucunda HDP'den ayrılarak AK Parti saflarına geçti.
Tarihi 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Ceylanpınar Belediye Başkanı ilçe merkez ve kırsal ayrımı yapmadan seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

KESMEZ AİLESİ AK PARTİ İLE YÜRÜYECEK
Gününün büyük bir bölümün vatandaşlarla geçiren Başkan Atilla, 24 Haziran'da yapılacak seçimin önemini anlatıyor.Seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Menderes Atilla, ilçenin tanınmış simalarından Halil Kesmez ve ailesi ile görüşerek Ak Parti saflarına geçmesini sağladı. Halil Kesmez ve ailesi ile bir araya gelen Başkan Atilla, ailenin de Ak Parti'nin saflarına katılmasıyla güçlerine güç kattıklarını ifade etti.


KESMEZ HDP'DEN ADAY OLMUŞTU
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın girişimleri sonucunda Ak Parti saflarına geçen ilçenin ileri gelenlerinden olan Halil Kesmez önceden HDP saflarında yer alıyordu. Kesmez Ailesi'ne mensup Halil Kesmez ise 2015 genel seçimlerinde HDP'den milletvekili aday adayı olmuştu. İlçe Başkanı Halid Şimşek, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile beraber Halil Kesmez ve Ailesi'ni ziyaret eden Başkan Atilla, ailenin doğru bir adım attığını ifade ederek kararın hayırlı olmasını diledi. 

"HİLAL'İN YANINDA DUYMAK BİZİM İÇİN DİNİ BİR VAZİFEDİR DİYEREK AK PARTİ SAFLARINA GEÇTİLER"
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Türkiye düşmanlarının kurdukları tezgahları Kesmez Ailesi'nin gördüğünü ve bundan dolayı AK Parti saflarına katılım sağladıklarını ifade etti. Atilla, "24 Haziran'da yapılacak olan tarihi seçim çalışmalarına devam ediyoruz. Kesmez Ailesi'nin ileri gelenlerinden Halil Kesmez 2015 yılında yapılan genel seçimlerde HDP'den aday adayı olmuştu. Ancak kökenleri olarak devletini ve milletini seven bir ailedir. Bizim girişlerimiz sonucunda Ak Parti'ye katılım sağladılar. Şu anda cereyan eden Haç ile Hilal'ın savaşını görmüşler. Bu savaşta Hilal'in yanında duymak bizim için dini bir vazifedir diyerek Ak Parti saflarına geçtiler. Batılı şer odakları bütün işlerini bırakıp Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı devirme hesapları yapıyorlar. Sebebi ise, Cumhurbaşkanımızın İslam'a sahip çıkmış olmasıdır. Cumhurbaşkanımız İslam'a ve ümmete sahip çıkmasa, olar ona çevrilmiş olmazdı. Kesmez Ailesi'de bunu gördüğü için Ak Parti'nin, Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında mücadele edeceğini söyleyerek bizim saflarımıza geçmiştir. Kararın hayırlı olmasını diler, Kesmez Ailesi'ne teşekkür ederim" dedi.

"BUGÜNDEN SONRA AİLE OLARAK AK PARTİDE OLACAĞIZ"
Kesmez Ailesi'nin ileri gelenlerinden Halil Kesmez, aile olarak Ak Parti saflarına geçtiklerini ve bu saatten sonra Ak Parti saflarında mücadele edeceklerini söyleyerek şöyle konuştu:

"Her insanın hatası olur ve kul hatasız olmaz. Biz kendimiz zaten yıllardan bu yana bu davanın peşindeyiz. Kesmez Ailesi 2002 yılında AK Parti'nin kurucuları arasında yer almıştır. Aile olarak diyoruz ki durmak yok yola devam. Beraber omuz omuza vermek ve düşmanın gözüne kurşunu sıkmak için Ak Parti saflarına katılım kararı aldık. Bugünden sonra aile olarak AK Partide olacağız.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2018, 03:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali
ali - 6 yıl Önce

hdp den herkesin başka partilere geçmesi normaldir, çünkü hdp halen akıllanmamış, halen öcalanın yegenini aday ediyor, ithal aday getiriyor, yani kemik oylar haricinde oy çıkmaz hdp ye, hdp urfada kendi kendini bitirdi zati

sait
sait - 6 yıl Önce

menderes atillayı takdir ediyoru işinin hakkını veriyor

Şeriat
Şeriat - 6 yıl Önce

E zaten haberin başını okuduğunuzda kim olsa anlar [menderes atillanın yoğun girişimleriyle ] acaba akp dönmeleri daha nasıl güzel anlatılabilinir

SIRADAKİ HABER

banner195