Title of a News Article

HDP'li aile AK Parti'ye geçti

HDP'li aile AK Parti'ye geçti
banner206
Ceylanpınar siyasetinde sıcak günler yaşanıyor. AK Parti ilçe kongresinin yapılmasının ardından bir çok aile yuvaya dönerken Dağ ailesi de Ak Parti ile yollarını birleştirme kararı aldı.
İlçenin kanaat önderlerinden Mehmet Sait Atilla'nın girişimleriyle HDP saflarından AK Partiye katılım sağlayan Dağ ailesi Belediye Başkanı Menderes Atilla'yı makamında ziyaret etti. Bundan böyle Ak Parti ile yol yürüyeceklerini belirten Orhan Dağ, " Bugünden sonra aile olarak AK Partide olacağız." dedi.  
Belediye Başkanı Menderes Atilla'da AK Partiye katılım sağlayan Dağ ailesine teşekkür ederek, "Selahaddin Eyyübi Mahallesinde oturan Dağ ailesi yıllarca HDP'de siyaset yapıyorlardı. Bugün Orhan Dağ kardeşimin öncülüğünde bizleri ziyaret eden Dağ aile AK Partiye katılım sağladılar. Kanaat önderimiz Mehmet Sait Atilla'nın girişimleri ile bizimle yol yürümeye karar veren Dağ ailesine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan böyle birlikte mücadele edeceğiz." diye konuştu. Dağ ailesinin HDP'nin yanlış politikalarının farkına varmasıyla AK Partiye katılım sağladıklarını ifade eden Başkan Atilla, "Artık Dağ ailesi ile beraber mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2018, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142