Title of a News Article

HDP’li vekiller mazbatalarını aldı

Halkların Demokratik Partisi Urfa Milletvekilleri mazbatalarını aldı.

25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde HDP’den Şanlıurfa milletvekili seçilen Osman Baydemir, Dilek Öcalan, İbrahim Ayhan, Leyla Güven ve Ziya Çalışkan Şanlıurfa Seçim Kuruluna giderek mazbatalarını aldılar. Milletvekillerine HDP İl Eş Başkanları Rıdvan Yavuz ile Sevda Özbingöl ve Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin de eşlik etti. Adliyede vatandaşların yoğun sevgi gösterileriyle karşılaşan HDP’li vekiller, vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mazbataları aldıktan sonra açıklamada bulunan HDP Milletvekili Leyla Güven, uzunbir maratondan sonra hak kazandıkları mazbatalarını aldıklarını belirterek, bunun Türkiye’ye ve özelde de Urfa’ya hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Bu mazbatalarla birlikte omuzlarına çok ağır bir yükün bindiğinin farkında olduklarını dile getiren Güven, “Halkımızın bize verdiği güveni boşa çıkarmamak için ve Urfa’nın ihtiyacı olan hizmetleri getirmesi için ama öncelikle ülke barışının sağlanması için halkımıza söz verdik. Bu söz doğrultusunda elimizden geleni yapacağız. Urfa halkı gerçekten çok iyi yaşamayı hak ediyor. Urfa, bugüne kadar Parlamentoya gidenlerden hak ettiği hizmeti göremedi ama bugünden sonra biz seçilen 5 arkadaş HDP çatısı altında seçilen tüm arkadaşlarımızla beraber Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu yeni yaşamı inşa etmek için yola çıktık. Bu yolda halkımızın desteğinin hep yanımızda olmasını dileriz. Verdiğimiz tüm sözlerin tutulacağının da tekrardan sözünü veriyoruz. Elimizden geldiğince ezilen tüm yurttaşlarımızın, tüm halkların daha rahat nefes alabilmeleri için elimizden geleni yapacağız. Urfa halkına, tüm halklara hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2015, 15:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
ağa
ağa - 9 yıl Önce

insana sormazlarmı bunlar dışardan gelmedilermi niye tepki vermediniz yalnız celaledin beyemi faruk çelikemi işte buna 2 yüzlü denir dostlarım

SIRADAKİ HABER

banner195