Title of a News Article

Hekimoğlu çağrıda bulundu

Hekimoğlu çağrıda bulundu
banner206

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Başkan Adayı Hekimoğlu, yarın saat 16:00’da Mehmet Akif Ersoy caddesi üzerinde bulunan ve açılışı gerçekleştirilecek olan seçim bürosunun açılışına tüm Urfalıları davet etti.
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında Saadet Partisinden Haliliye Belediye Başkan Adayı olan Eczacı Mustafa Hekimoğlu, seçime sayılı günler kala çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ederek 31 Mart akşamı zafere ulaşacaklarını ifade etti.

Yere seçim çalışmaları kapsamında bugün Haliliye bölgesinde açılan büyük bir marketin açılışına katılarak bölgeye istihdam sağlayan iş adamlarına teşekkür eden Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, yapılan açılıştan dolayı iş adamlarına teşekkür ederek Şanlıurfa için bir taş üstüne, taş koyan başımızın tacıdır diyerek yatırım yapan herkese teşekkür etti. 

Başkan Adayı Hekimoğlu ve beraberindekiler daha sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fuar alanında açılan Evlilik ve Mobilya fuarında bulunan stantları gezerek stant yetkililerinden bilgiler aldı. Burada bilgiler alan Hekimoğlu, ekonomik olarak zor durumda bulunan esnaf ve iş adamlarının zor durumda olduklarını ifade ederek burada bulunanlara hayırlı işler dileklerinde bulundu. 

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu ve beraberindekiler daha sonra Şanlıurfa’da farklı yerlerdeki taziye evlerini ziyaret ederek vefat edenlerin ailelerine ve sevenlerine taziye ziyaretlerinde başsağlığı dileklerinde bulunarak acılarını paylaştı. 

Başkan Adayı Hekimoğlu son olarak ise yarın saat 16:00’da Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerindeki eski Yusuf Kristal karşısında açılışı yapılacak olan seçim bürosunun açılışına tüm gönül dostlarını ve Urfalıları davet Etti.

Başkan Adayı Hekimoğlu son olarak ise 31 Mart günü de vatandaşlardan da destek isteyerek bu yolda zafer elde edeceklerini ve bu vesileyle Haliliye Belediyesini hep birlikte yöneteceklerini ifade ederek sözlerine son verdi.

HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195