Title of a News Article

Hekimoğlu çalışmalarını sürdürüyor

Hekimoğlu çalışmalarını sürdürüyor
banner206
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Saadet Partisinden Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, yerel seçim çalışmalarına ilk önce Samsat Kapı Meydanında bulunan esnaf kahvesini ziyaret ederek burada bulunan işçilerle bir araya gelerek sohbet etti.
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, burada bulunan işçilerinin, işlerin eskisi gibi olmadığını ve Suriyelilerin ucuz bir yevmiye ile çalıştıklarından dolayı işçiler olarak ekonomik bir şekilde bir hayli zorlandıklarını ifade etti.
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, daha sonra Ahmet Yesevi Mahallesindei Mahalle Muhtarı Ömer Çiçek ile bir süre sohbet ederek mahalledeki sorunlar ve eksiklikler üzerine konuştular. Başkan Adayı Hekimoğlu, daha sonra sırasıyla Bağlarbaşı ve Devteşti mahallelerinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında destek sözü istedi.
Hekimoğlu Mahallesinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek devam ediyor.
Burada bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, halkın büyük teveccühü ile karşılandı.
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, yapmış olduğu açıklamada şunları ifade etti. 
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında Haliliye ilçemizin tüm mahallerini ziyaret ederek halkımızla olsun esnafımızla olsun kucaklaşmaya devam ediyoruz ve bu minvalde bugün Samsat Kapı, Bağlarbaşı, Ahmet Yesevi ve Devteşti Mahallerini ziyaret ederek burada bulunan esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik.
Esnaf ve vatandaşlarımızın bizlere ve partimizi büyük bir teveccühleri var bizlerde bu teveccühlerini inşallah mahcup etmeyerek 31 Mart akşamı zafere ulaştıracağız.
Esnaflarla tek tek konuşan Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, esnafın çok zor durumda olduğunu ve ekonomik krizin bir çok esnafı iflas ettirdiğini ve bir çoğunu da iflasın eşiğinde olduğunu vurgulayarak esnafın ekonomik olarak desteklenmesi gerektiğini söyledi.
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, ayrıca Haliliye ilçesindeki çalışmaların dur durak demeden 31 Mart akşamına kadar devam edeceğini ifade ederek bu şehre ve bu ilçeye hizmet etmek istediğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2019, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142