Title of a News Article

Hekimoğlu çok çalışacağız...

Hekimoğlu çok çalışacağız...
banner206

Hekimoğlu merkez kırsal ayrımı yapmıyor.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu seçim çalışmaları kapsamında bugün pazar günü olmasına rağmen çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Başkan Adayı Hekimoğlu ve beraberindekiler ile birlikte bugün Cullap bölgesinde bulanan Edene ve Kümme kırsal köylerini ziyaret ederek burada vatandaşların evlerine konuk olup onlarla sohbet ederek destek istedi. 
Başkan Adayı Hekimoğlu 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında gezilerine Edene Ve Kümme kırsal köylerini ziyaret ederek burada bulunan vatandaşları ziyaret ederek destek istedi.


Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu gezmiş olduğu ve görüştüğü vatandaşların da değişimden yana olduğunu ifade ederek 31 Martta zaferle ayrılacaklarını ifade etti 
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu daha sonra Eyüp Peygamber makamında karşısında açılışı yapılan Saadet Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Halil Yiğit'in seçim ofisinin açılışına katıldı.
Eyüp Peygamber makamı karşısında açılışı yapılan Saadet Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Halil Yiğit'in seçim ofisi açılışına Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan'ın yanısıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu burada kısa bir açıklama yaparak şunları ifade etti.

31 Mart 2019 pazar günü yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarımızı merkez demeden kırsal demeden çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz. Bu minvalde dün Bahçelievler'de bulunan esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik onlardan destek ve dua talebinde bulunduk. Esnafların bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alaka bizleri bir hayli mutlu etmiş durumda, bizlerden onlardan almış olduğumuz bu güçle inşallah 31 Mart akşamı bu seçimden zaferle ayrılacaklarını ayrıca bugün de kırsal ziyaretlerimiz kapsamında Cullap bölgesinde bulunan Edene ve Kümme köylerini ziyaret ettik.
Bugün Halil kardeşimizin seçim ofisinin açılışına katıldık ve burada gördük ki Eyyübiye halkı kararını çoktan vermiş durumda diyerek sözlerine son verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2019, 21:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195