Title of a News Article

Hekimoğlu esnafın sorunlarını dinledi

Hekimoğlu esnafın sorunlarını dinledi
banner206

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, bugün seçim çalışmaları kapsamında Aşağı Sanayi sitesinde bulunan esnafları ziyaret ederek çalışmalarına devam etti.


Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında sırasıyla Aşağı Sanayi Sitesi, Spot Pazarı, Hızarcılar, Oduncular, Kavakçılar ve Kömürcüler Pazarında bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.


Esnaf ile yapmış olduğu görüşmelerde esnafın ekonomik olarak iyi olmadığını müşahede eden Başkan Adayı Hekimoğlu esnafından bir değişimden yana olduğunu ifade ederek bunu da 1 Mart günü hep birlikte yapacaklarını ifade etti.


Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu esnaf ziyaretleri sonrası yapmış olduğu açıklamada şunları ifade etti.
“Bugün seçim çalışmaları kapsamında Aşağı Sanayi Sitesi olarak tabir edilen ve burada yer alan Spot Pazarı, Hızarcılar, Oduncular, Kavakçılar ve Kömürcüler Pazarında burada bulunan esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek sorunlarını dinledik, adeta onlara bir dokunduk, bin ah işittik desek yeridir. Diyen Başkan Adayı Hekimoğlu, “Yine Burada bulunan esnaf kardeşlerimizin en büyük sorunları başta yol olmak üzere temizlik ve Suriyeliler konusunda bir hayli sıkıntılarının olduğunu gözlerimizle gördük, inşallah 31 Mart günü Başkan olduğumuz zaman bu sorunlarını çözme konusunda önerilerimizi de sunduk. İnşallah bu konuda da Rabbim bize nasip eder de sorunlarını birlikte çözme fırsatı buluruz. Dedi.
Başkan Adayı Hekimoğlu, ayrıca “Bugün 12 Mart olması nedeniyle “İstiklal Marşımızın kabulünün 98. Yılı nedeniyle İstiklal Marşımızın Şairi olan başta Mehmet Akif Ersoy olmak üzere tüm aziz kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anarken, ruhları şad mekanları cennet olsun diyerek, Allah bir daha bu necip millete bir istiklal Marşı daha yazdırmayı nasip etmesin” diyerek sözlerine son verdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Üzülüyorum görmüyor gercegi
Üzülüyorum görmüyor gercegi - 5 yıl Önce

Siyasete çok fazla zaafi var.
Keske kardesleri uyarsa artik.
baska bir secimde yine çıkar piyasaya

SIRADAKİ HABER

banner195