Title of a News Article

Hekimoğlu esnaftan destek sözü aldım...

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, yaklaşan 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Aşağı Çarşı esnaflarını ziyaret ederek destek ve dua talebinde bulundu. 

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında Saadet Partisinden Şanlıurfa’nın en büyük metropol ilçesi olan Haliliye’de Belediye Başkan Adayı olan Eczacı Mustafa Hekimoğlu, beraberindekiler ile birlikte Aşağı Çarşı diye tabir edilen Attar Pazarı, Bakırcılar Çarşısı, Kuyumcular Çarşısı, Haşimiye Meydanı, Akarbaşı ve Ucuzluk Pazarında bulunan esnafları teker teker ziyaret ederek hayırlı işler, bol kazançlar dileklerinde bulundu.
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmeyen Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, Aşağı çarşı esnaflarını ziyaret ederek onlarla sohbet edip, onlardan destek ve dua istedi. 


Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, ayrıca son günlerde sıkça gündeme gelen ve getirilen “Emaneti ehline veriniz” Ayeti ile ilgili olarak “Hakikaten emanetin ehil insanlara verilmesi gerektiğini” ifade ederek, “Ayrıca cennet veya cehennemin de hiçbir parti veya bir zümrenin tekelinin de değildir” Dedi.


Başkan Adayı Hekimoğlu, yapmış olduğu gezi sonrası şunları ifade etti.

“Bugün Kunduracılar Pazarında yapılan esnaf kardeşlerimiz ile birlikte bereket duasına iştirak ettik, birlikte yapılan duaya amin dedik. Daha sonra Attar Pazarı, Bakırcılar Çarşısı, Kuyumcular ve Sipahi Pazarında bulunan esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek onlarla sohbet ederek yaşanan ekonomik kriz hakkında hasbihal edip, ekonomik krizin bir an önce gitmesi için değişimin şart olduğunu her beraber dile getirdik.

Başkan Adayı Hekimoğlu; Ayrıca son günlerde sıkça dile getirilen “Emaneti ehline veriniz” Ayetine bir açıklık getirmek istiyorum” diyerek şunları ifade etti.
“Bu ayeti hiçbir farklı bir yerlere çekmenin bir anlamı yok, bizlerde katılıyoruz emanetin ehline verilmesinden yanayız, lakin emanet hiçbir zaman bir partinin tekelinde de değildir. Cennet veya cehennem de hiçbir partinin tekelinde olmadığını ifade ederek, Emanetin hakikaten vicdanına danışılarak ehline verilmesini yanayız” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2019, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195