Title of a News Article

Hekimoğlu gezilerini sürdürüyor...

Hekimoğlu gezilerini sürdürüyor...
banner206
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Halkın göstermiş olduğu ilgi ve teveccüh karşısından şaşkınlığını gizlemeyen Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, vatandaşlardan ve esnaf kardeşlerimizden almış olduğumuz güç ve moralle 31 Mart günü zafere ulaşacaklarını ifade etti.

Saadet Partisinden Şanlıurfa’nın metropol ilçesi olan Haliliye ilçesinden Belediye Başkan Adayı olan Eczacı Mustafa Hekimoğlu’nun bugünkü ilk durağı Kunduracılar Pazarı oldu burada her Pazartesi ve Cuma günleri esnaflar tarafından yapılan ve okunan Bereket Duası törenine katılarak amin dedi. 
Burada Kunduracı esnafı ile bir araya gelen Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, burada esnafın sorunlarını dinleyerek hayırlı işler dileklerinde bulundu. 
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı olan Eczacı Mustafa Hekimoğlu ve beraberindeki Belediye Meclis Üyesi Adaylarının ikinci durağı Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ve yönetim kurulu üyeleri oldu. 
Başkan Adayı Hekimoğlu burada Başkan Arslan’dan Evren Sanayi Sitesi hakkında genel bilgiler alarak esnafın ne tür sorunları olduğunu sorarak burada esnafları da ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinleyerek en büyük sorunlarını Kuzey Batı Çevre Yolunun bir an önce bitirilerek hizmete girmesi olduklarını ifade etti.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu, Evren Sanayi Sitesindeki esnaf ziyaretinden sonraki durağı Ahmet Yesevi Mahallesinde hizmete açılan Bilal-i Habeşi Camisinin açılışını katılarak burada vatandaşlarla birlikte Cuma Namazını eda ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 
Başkan Adayı Hekimoğlu’nun bir sonraki durağı ise Şanlıurfa Eczacılar Odası Başkanlığı oldu, Başkan Adayı Hekimoğlu’nun Eczacılar Odası ziyaretinde kendisin de bir eczacı olması hasebiyle eczacıların sorunlarını yakından bildiğini ifade ederek 27. Bölge Şanlıurfa Eczacılar Odası Başkanı Süleyman Açar, oda hakkında gerekli bilgiler aldıktan sonra, meslektaşlarından 31 Mart 2019 tarihinden yapılan olan yerel seçim çalışmaları için onlardan destek ve dua talebinden bulunarak ayrıldı.
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu’nun 27. Bölge Eczacılar Odası Başkanlığı ziyaretine Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Eczacı M.Niyazi Yanmaz’ın yanı sıra Belediye Meclis Üyesi adayları da katılım sağladı.
Son olarak Cuma günleri kurulan Yavuz Selim mahallesindeki Bağlarbaşı Semt Pazarını ziyaret eden Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, burada pazarcı esnaf kardeşlerinin sorunlarını dinleyerek onlara hayırlı işler bol kazançlar diledi. Başkan Adayı Hekimoğlu ayrıca burada vatandaşlarla bire bir ilgilenerek onlardan destek ve dua istedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2019, 16:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195