Title of a News Article

Hekimoğlu Haliliye halkıyla kucaklaşıyor...

Hekimoğlu Haliliye halkıyla kucaklaşıyor...
banner206
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu son sürat çalışmalarına devam ediyor.

Saadet Partisinden Şanlıurfa’nın metropol ilçesi olan Haliliye ilçesinden Belediye Başkan Adayı olan Eczacı Mustafa Hekimoğlu’nun bugünkü durağı Süleymaniye Mahallesinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı olan Eczacı Mustafa Hekimoğlu ve beraberindeki Belediye Meclis Üyesi Adaylarının sabah saatlerindeki ilk durağı Süleymaniye Mahallesindeki esnaf ve vatandaşlar oldu. 




Başkan Adayı Hekimoğlu Süleymaniye Meydanında beraberindekiler ile esnafları ziyaret ederek burada esnafların sorunlarını dinleyerek Başkan oldukları takdirde Esnafımızla yapacağımız görüş alışverişinden sonra bazı projeleri hayata geçireceklerini ve bu konuda farklı fikir ve düşüncede olan esnafımızın da dinleyeceklerin ifade etti.

31 Mart sabahına kadar durmadan dinlenmeden çalışmalarına devam edeceğini ifade eden Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkanı Eczacı Mustafa Hekimoğlu şunları dile getirdi.




“Bugünkü seçim çalışmalarımıza Süleymaniye Mahallesinde başladık, orda bulunan esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Sorunlarını dinledik ve en büyük sorunlarının halden devam ve bir türlü bitmeyen Süleymaniye Mahallesindeki Köprülü Kavşak çalışmasının bitmediğinden dolayı sorunların olduğunu dile getirdiler. 

Devam eden bu çalışma nedeniyle esnafın bir hayli sorunlu ve sıkıntı çektiğini ifade eden Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkanı Eczacı Mustafa Hekimoğlu inşaatını devam eden köprülü kavşağın bir an önce bitirilerek hizmete girmesini istediklerini ve bu yüzden esnafın çok zor durumda kaldığını bu nedenle kepenk kapattıklarını kendi gözlemlerimizle gördük. 

Süleymaniye Mahallesindeki gezilerinde vatandaşlarla yapmış olduğu sohbette mahallenin en büyük ikinci sorunun mahalle ortasında kalan Biriketçiler sitesi olduğunu ve bu esnaflarının da yapılan yeni yerlerine alt yapı ve yol çalışmalarının bitmediğinden dolayı taşınamadıklarını ve haliyle burada hem esnaf hem de mahallenin mağdur olduğunu gördük diyerek Başkan oldukları takdirde bu sorunların takipçisi ve çözümleri için ellerinden geleni yapacağını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195