Title of a News Article

Hekimoğlu, merkez kırsal ayrımı yapmıyor

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, yerel seçimlere iki gün kala çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hekimoğlu, gitmedik mahalle, köy ve dinlemediğimiz vatandaşımız kalmasın diye hız kesmeden her kesime nüfus ediyor. 
Başkan Adayı Hekimoğlu beraberindeki heyet ile birlikte bugün Şeyhanlıların yoğun olduğu bölgede bulanan kırsal köyleri ziyaret ederek burada vatandaşların evlerine konuk olup onlarla sohbet ederek destek istedi. 
Başkan Adayı Hekimoğlu bu pazar günü yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında gezilerine kırsal köyleri ziyaret ederek burada bulunan vatandaşlardan destek ve dua talebinde bulundu.
Hekimoğlu, "bu pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için, halkımızla son görüşmelerimizi yapıyoruz. vatandaşlarımız mutlaka demokratik haklarını kullanıp, oylarını kullansınlar. Bu yerel seçim, İnşallah Vatanımız için, memleketimiz için ve  Milletimiz için en hayırlısı olan kimse o çıkar." ifadelerini kullandı.
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu gezmiş olduğu ve görüştüğü vatandaşların da değişimden yana olduğunu ifade ederek 31 Martta zaferle ayrılacaklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2019, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195