Title of a News Article

Hekimoğlu seçim turunda...

Hekimoğlu seçim turunda...
banner206

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Haliliye ilçesine bağlı bulunan kırsal mahalle ziyaretlerinin yanı sıra merkezde bulunan Sırrın, Karşıyaka, Veysel Karani, Ulubatlı, Ertuğrul Gazi, Yeşildirek Mahallelerini ve 24 Metre yolu üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek destek istedi.
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına devam eden Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkanı Eczacı Mustafa Hekimoğlu ve beraberindeki Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Haliliye ilçesine bağlı bulunan Sırrın, Karşıyaka, Veysel Karani, Ulubatlı, Ertuğrul Gazi ve Yeşildirek Mahallerini gezerek burada bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek seçimler için destek istedi.
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ilk önce Veysel Karani Mahallesi Muhtarı Sadık Salar’ı muhtarlık ofisinde ziyaret ederek, mahalle sorunları hakkında bilgiler aldı. Başkan Adayı Hekimoğlu daha sonra buradan ayrılarak Toplumsal Uzlaşı ve Barış Derneği Genel Başkanı Kenan Karataş’ı makamında ziyaret ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. 
Ziyaretten dolayı duymuş olduğu memnuniyetini dile getiren Toplumsal Uzlaşı ve Barış Derneği Genel Başkan Kenan Karataş, “Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu’na çıkmış olduğu adaylık yolunda başarılar dileyerek” ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu ve beraberindekiler daha sonra burada bulunan esnaf ve vatandaşları da ziyaret ederek 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmaları için destek istediler.
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu yapmış kırsal ve merkez mahalle gezilerinden sonra şu açıklamalarda bulundu.
“Gerek kırsal ve gerekse de merkezde yapmış olduğumuz gezilerle 31 Mart tarihine sayılı günler kala, esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek onlardan destek istiyoruz. Vatandaşlarımız Belediyenin yapması gereken hizmetlerin yetersiz ve eksiliğinden şikayetçi olduklarını ifade ediyorlar. Bugünde sabah kırsal mahalle ve akabinde de merkezde bulunan insanlarımızı ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın yol, su, trafik ve özelikle de Yeşildirek Mahallesindeki kentsel dönüşüm alanı olarak ilan edilen bölgede vatandaşların bir hayli mustarip olduğunu ve bu hizmetlerin belediyelerin asli görevleri arasında yer alan hizmetler olmasına rağmen eksik olduğunu görerek gözlemlediğini, inşallah Belediye Başkanı olduğumuz zaman bu hizmetleri vatandaşlarımıza bir lütuf değil bir görev bilinci ile yapacaklarını ifade etti. 
Başkan Adayı Hekimoğlu, “Ayrıca esnaf ve vatandaşlarında bir alternatif olarak kendilerini gördüklerini ve bunu da kendilerinden duydukları zaman neden aday olduklarını daha da iyi anladıklarını ifade ederek bizlere güvenen ve oy verecek olan vatandaşların sayesinde 31 Mart akşamı zaferle ayrılacaklarını ve vatandaşlarımıza da gerçek anlamda örnek belediyecilik sergileyerek hizmet alacağını ifade ederek” sözlerine son verdi. 
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, seçim gezileri kapsamında kendisine ilgi gösteren çocuklarla da fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi…

YORUM EKLE
YORUMLAR
zor dostum
zor dostum - 5 yıl Önce

akp ye kızdın aday oldun kazanırsan yine akp ye deneceksin. gerçi karmaşık bir seçim olacak

SIRADAKİ HABER

banner195