Title of a News Article

İki Başkan sorunları dinlediler.

Belediye Başkanları esnaf ziyaretinde bulundu

İki Başkan sorunları dinlediler.
banner206
Ak Partili Şanlıurfa BŞB Av.Nihat Çiftçi ve Siverek İlçe Belediye Başkanı Av.resul Yılmaz, Siverek ilçesinde esnafın takdirini topladılar.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ilçe gezilerini sürdürüyor. Dün Siverek ilçesine gelen Çiftçi, ilçe Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve diğer birim amirleri ile uzun süren bir değerlendirme toplantılarının ardından esnaf gezisine çıktılar. 

Siverek Belediye Başkanı Av. Resul Yılmaz ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, ilçede aciliyet arz eden sorunların çözümü için değerlendirmelerde bulundular.İlçenin en önemli sorunu olan içme suyu ve alt yapı çalışmaları için yetkili birimlere talimat veren Çiftçi' Siverek ilçesinde merkez ve kırsalda sorunlar en azami seviyeye indirilecektir'dedi.

ŞUSKİ’den ayrılan Belediye Başkanları, Cumhuriyet caddesindeki esnafları ziyaret etti. Esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşların, Belediye Başkanları Yılmaz ve Çiftçi’ye yoğun ilgi gösterdikleri görüldü.

OKULLAR ÖNCELİKLİ:
Siverek ilçesinde yapımı devam eden ve tamamlanan yeni okulların yol sorunlarının masaya yatırıldığı Siverek ilçesinde ki okuların yol sorunu çözüme kavuşacak.

Yapılan İncelemeler sonucunda Büyük şehir belediye başkanı Nihat Çiftçi ‘ yeni yapılan okulların yol problemini tespit ettiklerini ve bu sorunun en kısa zamanda çözeceklerini’ belirterek yetkili kişilere talimat verdi.

Okul sorunları hakkında açıklamalarda bulunan Belediye başkanı Resul yılmaz “Selimpınar mahallesinde Okullar bölgesi diye adlandırdığımız bölgede incelemelerde bulunduk. Bu bölgede yeni okullarımız inşa edildi. Bunlar fen lisesi, Anadolu lisesi, Anadolu erkek lisesi, Anadolu teknik lisesi, Molla Ramazan Acarlar Anadolu lisesi. Bu okullar eğitim öğretim faaliyetine inşallah başlamadan Büyükşehir Belediyemizle birlikte yapacağımız ortak bir çalışmayla, buraların yol problemlerini, su problemlerini çözeceğiz ve öğrencilerimizin hizmetine sunacağız, Bu bölgenin arazi şartları biraz zor, sıkıntılı bir arazi, meyilli bir arazi ama buna rağmen inşallah önümüzdeki bir hafta içerisinde bu bölgedeki noksanlıkları giderilmiş olacak ve artık öğrencilerimiz rahat bir şekilde eğitim ve öğretim faaliyetlerini yapabileceklerdir. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi

 



Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195