Title of a News Article

İki İlçede ne oldu...

AK Parti Şanlıurfa Merkez iki ilçede yarın kongre heyecanı var. il Başkanı Yusuf Eğilmez ise yarın ki kongrede teşkilatlara veda edecek.

İki İlçede ne oldu...
banner206

AK Parti Şanlıurfa merkez Haliliye ve Eyyübiye  ilçelerinde yarın kongre heyecanı yaşanacak.

AK Parti Şanlıurfa ilçe teşkilatlarında yarın yapılacak olan iki ilçe kongrelerin ardından gözler 4 Ocak 2015 günü yapılacak olan il Başkanlığına çevrilecek.
2015 yılında yapılacak olan Ak partinin 5. büyük kongresi öncesi tüm teşkilatlarda kongreler devam ederken, Şanlıurfa'nın ilçe kongreleri ise yarın son buluyor. Daha önce yapılmasına karar verilen ancak yarına ertelenen Haliliye ve Eyyübiye  ilçe kongrelerisinin ardından  yeni yönetimler göreve başlayacaklar.
Haliliye ilçe Başkanı Av.Halil Kızılelma ve Eyyübiye ilçe Başkanı Süleyman Elgün'ün başarılı çalışmalarına rağmen yola devam edilmemesinin ardından iki ilçeye yeni Başkanlar belirlenmişti. Haliliye ilçesine  Mehmet Canpolat, Eyyübiye ilçesine ise İsmail Demirtaş başkanlığında tek liste ile gidilecek olan kongrelerin şölen havasında geçmesi bekleniliyor. 
Yarın saat 10.00 da ilk olarak GATEM'de Eyyübiye İlçe kongresi, ardından saat 14.00'de ise mozaik avm'nin konferans salonunda ise Haliliye ilçe kongresi yapılacak. iki ilçede görev yapan isimlerden bazılarının yeni dönemde görevlerine devam etmesi beklenilirken, yeni isimlerle iki ilçe 2015 seçimleri çin kolları sıvayacaklar.

VEKİLLER GELİYORLAR

Haliliye ve Eyyübiye ilçelerinin 1. Olağan kongrelerine bazı Milletvekilleri izinli olarak katılacaklar.TBMM'de devam eden bütçe görüşmelerinden dolayı partilerinden izin alacak olan Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Halil Özcan, Seydi Eyyüpoğlu, ve Emin Önen yarın ki ilçe  kongrelerine katılacakları öğrenildi.  Bu akşam Şanlıurfa'ya gelecek olan Milletvekillerinin yarın ki kongrelerin ardından aynı gün Ankara'ya gidecekler.

İKİ İLÇE BAŞKANI HELALLİK İSTEDİLER
Yarın yapılacak olan Haliliye ve Eyyübiye ilçe kongrelerinde yeni yönetime görevi devir edecek olan Halil Kızılelma ve Süleymen Elgün'ün 4 Ocak'ta yapılacak olan İl Başkanlığı kongresinde yeni yönetimde görev almaları bekleniliyor. iki Başkan dün partili arkadaşları ile son kez toplanarak helallik dileyerek çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiler. 

Öte yandan il Başkan adayı olan isimlerde  dün Ankara'ya giderek bazı temaslarda bulundukları öğrenildi.


Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2014, 15:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
şanlıurfalı
şanlıurfalı - 9 yıl Önce

şanlıurfa akp il başkanlığına en uygunu deli mura siyasetın piri çok güzelde yapar bütün brokatlarla sami haydı murat başkan

SIRADAKİ HABER

banner195