Title of a News Article

İkili arasında kriz büyüyor

İkili arasında kriz büyüyor
banner206
 Türkiye 24 Haziran'da yapılacak seçimlere hazırlanırken, muhalef partileri arasında ittifak görüşmeleri hızlandı.
Siyaset koridorlarını hareketlendiren görüşmelerden bir sonuç çıkmadı.

"ADAYLIKTAN ÇEKİL"

Meral Akşener'in seçimlere girebilmesi için 15 milletvekilini istifa ettiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bunun karşılığında Akşener'den adaylıktan geri çekilmesini istedi.

KILIÇDAROĞLU'NA ŞOK

Akşener ise CHP Lideri'ne beklemediği bir cevap verdi..

VEKİLLE DEĞİL İMZAYLA ADAY

Adaylık için milletvekillerine ihtiyaç duymadığını ifade eden Akşener, 100 bin imza ile Cumhurbaşkanlığına aday olacağını, bu konuda kimse için geri adım atmayacağını söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun 15 vekil hamlesi tutmadıEnsonhaber.com 27.04.2018 10:44

Meral Akşener'in seçimlere girebilmesi için 15 vekilini kurban eden Kemal Kılıçdaroğlu, seçim mağlubiyetlerine bir tane daha eklemeye çok yaklaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı girdiği seçim tüm seçimlerde hezimeti yaşayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerden önce kaybetmeye başladı.

24 Haziran'da yapılacak seçimleri öncesi Meral Akşener ile ittifak görüşmeleri yapan CHP Lideri, 15 milletvekilini istifa ettirerek İyi Parti'nin seçimlere katılabilmesini sağladı.

KİRLİ PAZARLIK HÜSRANLA BİTTİ

Bu hamlesiyle siyasette elini güçlendirebileceğini düşünen Kemal Kılıçdaroğlu, istediği sonuca varamadı.

15 VEKİLİN DİYETİNİ İSTEDİ

15 milletvekilinin diyeti olarak Meral Akşener'e geri adım attırmayı planlayan CHP Lideri, üst üste yapılan görüşmelere rağmen istediğini yaptıramadı.

Seçimlere 57 gün kalmasına rağmen adayını belirleyemeyen Kemal Kılıçdaroğlu, siyasetten silinmemek için aday da olamadı.

PARTİLİLER DE RAHATSIZ

15 milletvekilini İP'e geçirme hamlesiyle tam anlamıyla kendi kalesine gol atan CHP Lideri'ne karşı parti içerisinden de tepkiler yükselmeye başladı.

BOYNU BÜKÜKLER GERİ DÖNÜYOR
Siyaset kulislerinde; Akşener'e istediğini yaptıramayan Kılıçdaroğlu'nun 15 milletvekilini geri döndürme girişiminde bulunacağı da konuşuluyor.

Ensonhaber.com



Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2018, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195