Title of a News Article

İl Başkanı değişti

İl Başkanı değişti
banner206
MKYK üyeliğine seçilen Yavuz'un yerine yeni il başkanı belli oldu

Yeniden Refah Partisi 1. Olağan Kongresi 17 Kasım Pazar günü on binlerin katılımıyla Ankara Arena Spor Salonunda gerçekleşmişti. Genel Başkanlığa Kurucu Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan yeniden genel başkanlığa seçilmişti. Görkemli kongrede Şanlıurfa il başkanı İsmail Yavuz MKYK üyeliğine seçilmesinin ardından yerine atanacak kişi merakla bekleniyordu. Teşkilat içerisinde yapılan istişarelerde İl Başkan Yardımcısı ve il sekreteri İsa Döğmeci aday gösterilmişti. Geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından il başkanlığına il genel sekreteri İsa Döğmeci'nin atandığını bildirdi. Bayrağı MKYK üyesi İl Başkanı İsmail Yavuz'dan devralan İsa Döğmeci yaptığı açıklamada;

"Bana bu görevi layık gören başta Genel Başkanızım Sayın Dr. Fatih Erbakan olmak üzere teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Bahattin Sungur Bey'e MKYK Üyesi İsmail Yavuz Bey'e ve Şanlıurfa teşkilatlarına teşekkür ediyorum. İkinci kırk yılın şahlanışına Şanlıurfa teşkilatları olarak devam edeceğiz. Milletimize ve memleketimize umut olacağız. Durmadan, yorulmadan, bıkmadan çalışıp hemşerilerimizin dertleriyle derlenip, derman olmak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

İsa Döğmeci kimdir?

1980 Şanlıurfa doğumlu. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkiler bölümünde tamamlayan Döğmeci, Harran Üniversitesi işletme bölümünde yüksek lisansını tamamladı. Bir dönem Saadet Partisi Haliliye ilçe başkanlığı yaptı. Yeniden Refah Partisi kurulduğu günden bu yana il kurucular kurulu, il başkan yardımcısı ve il genel sekreterliği görevini yürütüyordu.
Sigorta acentası olan İsa Döğmeci evli ve 3 çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2019, 21:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195