Title of a News Article

İnce Urfa'ya müjde verdi

İnce Urfa'ya müjde verdi
banner206
24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala siyasi adaylar il mitingleri kapsamında bugün Şanlıurfa'ya geldi. İnce yaklaşık 15 Bin kişi mitinge katıldı. Özel bir uçakla Şanlıurfa'ya gelen İnce'yi CHP Milletvekili adayı Aziz Aydınlık ve diğer adaylar ile partililer karşıladı. 
CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce bugün Şanlıurfalılarla buluştu. Kent Müzesi yanında mitinge katılan Muharrem İnce'den ekonomi müjdeleri. 

İnce: Prompterini de al gel
URFA - CHP'nin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce Urfa'dan Erdoğan'a seslenerek, "Bana ekonomi öğreteceğini söylüyor, bana çırak diyor. Sana bir teklifim var. İstediğin kanalda, istediğin saatte prompterini, hepsini al gel bana ekonomi öğret" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Cumhurbaşkanı Muharrem İnce, Halepli Bahçe Parkı'nda Urfalılar ile bir araya geldi. İnce, "Uygarlığın beşiği" diye tanımladığı Urfa'yı Nemrut'a direnen Hz. İbrahim'in diyarını, dün miting düzenlediği Aydın ile gönül köprüsünü kurmaya, barış, huzur demeye geldiğini söyledi.
3 DİL ÖĞRETECEĞİZ
Türkiye'de huzura ihtiyaç olduğunu dile getiren İnce, "3 B projemiz var. Barışacağız, ekonomik olarak büyüyeceğiz, adil bölüşeceğiz, barış ekonomisi kuracağız. Burada ilk kez söylüyorum. Allah'ın izni, milletin isteğiyle dünyanın en büyük İslamı Bilimler Üniversitesi'ni Urfa'ya kuracağız. Ilımlı islam değil, radikal islam değil, ilimli islam, 3 dil öğreteceğiz. Resmi dil Türkçe, ikinci dil evinde konuştuğu dil anasının dili Kürtçe ise Kürtçe, Arapça ise Arapça, üçüncüsü uluslararası bir dil öğreteceğiz. Çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız" dedi. 
ERDOĞAN'IN AYIBI!
"Ekonomiyi nasıl büyüteceğiz?" diye soran İnce, şöyle devam etti: "Türkiye hukuk devleti olacak. Merkez bankası bağımsız olacak. Kamuda yükselirken kimsenin diline ırkına cinsiyetine bakılmayacak. Devlet kör olacak. Mazot 3 TL olacak. Elektrik fiyatlarını düşüreceğiz. Hayvan sağlığı için kullanılan ilaçları devlet bedava verecek.  Çobanların sigorta primini devlet ödeyecek." 
Urfa'da hala kuyulardan su çekildiğini bunun Erdoğan'ın ayıbı olduğunu söyleyen İnce, "3 yıl içinde 1,3 milyon hektar alanı su ile buluşturacağız. Ceylanpınar'ı tohum ıslahı için bölgenin göz bebeği yapacağız. Tarımı yeryüzü Göbeklitepe'den öğrendi ama geldiğimiz durum Türkiye'ye hiç yakışmıyor" diye konuştu.
 
YAZLIK SARAY ENGELLİLERE
TRT'yi 1 hafta içinde devletin kanalı yapacağı sözü veren İnce, "Başkan İnce" sloganları arasında şunları söyledi: "Urfa'da derslik başına öğrenci sayısı 37. Yalova da 18, bu adil değil. Urfa'da da 18 olacak. Bu ülkenin sınırlarında kan aksın istemiyorum, topraklardan bereket fışkırtacağIz. Harran'da silah değil, traktör sesiyle uyanacağız. GAP'a para bulacaksın, ucuz mazot, ucuz gübre, ucuz elektrik, ucuz tohum, kaynak nerede diyorlar. Söylüyorum, bin 150 odalı sarayda yaşıyor. Ben sarayda yaşamayacağım. Ben o sarayı bu ülkenin gençlerine vereceğim. Bilim yuvası olacak orası. 300 odalı Marmaris'e yazlık saray yaptırıyor. Bu 300 odalı yazlık sarayı ne yapacağım; Orayı size tahsis edeceğim, engellilere. Namus şeref sözüdür, engelli vatandaşlara tahsis edeceğim.  Orada sırayla 1'er hafta tatil yapacaklar." 
Vatandaşın değil devletin kemer sıkacağını söyleyen İnce, "Çiftçinin borçlarının faizini Temmuz bitmeden sileceğiz" dedi. 

MENDERES ATİLLA'YA: SEN KİMSİN?
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atillayı kastederek "Ya oy ver ya işten çıkarsın diyor. Kafaya bakın kafaya. AK Partiye oy veren kardeşlerime sesleniyorum. Asla ekmeğinizle oynamayacağım, asla. Böyle şey olur mu? Belediye başkanının yaptığına bakın. Kimsin sen? Böyle kardeşlik olur mu? Bu yanlış." dedi.
Seçilir seçilmez 24 saat içinde OHAL'i kaldıracağını söyleyen İnce,  "Sayın Erdoğan bana ekonomi öğreteceğini söylüyor, bana çırak diyor. Sana bir teklifim var. Prompterin falan olur. İstediğin kanalda, istediğin saatte prompterini hepsini al gel bana ekonomi öğret. Bence gelecek. Ben gelmesini istiyorum" diye konuştu.









Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2018, 16:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142