Title of a News Article

İşte AK Parti’nin çalışma programı

 İşte AK Parti’nin çalışma programı
banner206

Ankara’da AK Parti Genel Merkezinde bir dizi temaslarda bulunan Urfastar Yazarı, Gazeteci Reşat Uzun, AK Parti’nin milletvekili adayı belirlemedeki yol haritasını öğrendi.

AK Parti, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için aday belirleme çalışmalarına geçtiğimiz gün yaptığı temayül yoklaması ile start verdi. Temayülün ardından ise AK Parti Genel Merkezinde komisyonlar çalışmalarına başlayacaklar. Alt komisyon, ara komisyon ve üst kurul tarafından yapılacak çalışmalarda, Ak Parti’den Şanlıurfa Milletvekilliği için başvuran 286 kişiden 12 isim belirlenecek.

Ankara’da AK Parti Genel Merkezinde bir dizi temaslarda bulunan Urfastar Yazarı, Gazeteci Reşat Uzun’un aldığı bilgiye göre; AK Parti Genel Merkezine çağrılacak olan aday adayları mülakata alınacaklar. AK Parti Genel Merkezindeki Alt Komisyon, aday belirleme çalışmalarına

6 Mart’ta başlayacak. 15 Mart’a kadar devam edecek alt komisyon çalışmalarında 286 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı sayısı 34’e düşürülecek. 16 Mart’ta da ara komisyon çalışmalarına start verecek. 7 Gün sürecek olan Ara Komisyon Çalışmalarında da milletvekili aday adayı sayısı 24’e indirilecek. 23 Mart’tan itibaren ise Üst Kurul Çalışmalarına start verilecek. Üst kurul çalışmaları da 13 gün sürecek. Bu süre içerisinde de AK Parti’de Şanlıurfa’nın 12 kişilik milletvekili adayı belirlenecek ve bu liste 7 Nisan’da Yüksek Seçim Kurulu’na bildirilecek.

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2015, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142