Title of a News Article

İşte AK Parti’nin Urfa adayları…

-ÖZEL HABER-

 İşte AK Parti’nin Urfa adayları…
banner206

AK Parti, CHP, MHP ve HDP başta olmak üzere 7 Haziran’da seçimlere girecek olan partiler milletvekili aday listelerini açıkladı. Şanlıurfa’da AK Parti’nin  1. Sıra adayı Nureddin Nebati, CHP’nin Ali Murat Bucak, MHP’nin İbrahim Özyavuz ve HDP’nin ise Osman Baydemir oldu.

7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için Şanlıurfa’da dört gözle beklenen milletvekili aday listeleri açıklandı. En çok merak edilen liste olan AK Parti’de sürpriz isimler yer aldı.  AK Parti’nin Şanlıurfa 1. Sıra milletvekili adayı, beklendiği gibi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati oldu. Ayrıca lsitede Şanlıurfa eski Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba da yer aldı.  

 

İşte Ak Parti’nin adayları

Şanlıurfa Viranşehir doğumlu Nureddin Nebati’nin liste başını çektiği AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları şu isimlerden oluştu:

“M.Kasım Gülpınar, Seydi Eyyüpoğlu, Mazhar Bağlı, Halil Özcan, Hamide Sürücü, Ahmet Fakıbaba,

Mehmet Akyürek, Mahmut  Kaçar, Yusuf Eğilmez, Yıldız Konal Süslü, Abdullah Yeşil.

 

Karahan, Aydın’dan aday oldu

AK Parti’nin Şanlıurfa milletvekili aday listesinde ‘3 dönem kuralı’ndan dolayı aday olamayan Bakan Faruk Çelik ile Yahya Akman’ın yanı sıra Doç. Dr. Abdulkerim Gök, M. Emin Önen ve Zeynep Karahan Uslu yer almadı. Urfa’dan aday gösterilmeyen Zeynep Karahan, Aydın 3. Sıra milletvekili adayı oldu.

 

İlk Urfastar duyurdu

Bu arada saat 17.00'den itibaren açıklanan AK Parti’nin Şanlıurfa milletvekili aday listesini ilk olarak gazetemizin internet sitesi www.urfastar.com duyurdu. Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nde bulunan gazetemiz köşe yazarı Reşat Uzun’un ulaştığı Urfa milletvekili aday listesi, bugün sabah saatlerinden itibaren internet sitemizde yayınlanmaya başlandı. Urfa’da yayın yapan bazı internet siteleri de, sitemizi kaynak göstererek haberimizi okuyucularına duyurdular.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2015, 10:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
VİRANŞEHİR
VİRANŞEHİR - 9 yıl Önce

İBRAHIM GELIN NERDE

vatandaş
vatandaş - 9 yıl Önce

6.sıradaki aday hamide sürücü olabilir...

emir perde ömer faruk beyaztaş
emir perde ömer faruk beyaztaş - 9 yıl Önce

vatana millete ve memlekete hayırlı olsun demek düşer bize... belki buda olsaydı diyecegimiz adaylar mutlaka vardır sonuçta liste 12 kişiden oluşuyor bundan sonra hep beraber ve birlikte çalışmak lazım vesselam

Viranşehir
Viranşehir - 9 yıl Önce

İsmail yazmacının olmadığı liste bi fayda saglamaz viranşehire

mahmut yügüt
mahmut yügüt - 9 yıl Önce

Kesinlikle olmaz dışarıdan getirmesin

Amele
Amele - 9 yıl Önce

nurettin nebati varsa mehmet akyürek yoktur.

Hayrlı olsun diyelim
Hayrlı olsun diyelim - 9 yıl Önce

Bence 7/5 olur

ruha
ruha - 9 yıl Önce

4__6__7 sıradaki adaylar birecikten helal birecik durmak yok yola devam


SIRADAKİ HABER

banner195