Title of a News Article

İYİ Parti'nin adayı Dağ durmak bilmiyor!

İYİ Parti'nin adayı Dağ durmak bilmiyor!
banner206
İYİ Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Reşat Dağ, hızlı başladığı seçim çalışmlarında tempoyu düşürmeden devam ediyor.

İYİ Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Reşat Dağ, 31 Mart Seçimleri'ne kadar çalmadık kapı, tokalaşmadık el bırakmak istemiyor.
Haliliye ilçe sınırları içerisinde yer alan Haliliye ilçesinin en önemli semtlerinden biri olan Emniyet ve Yunus Emre Caddeleri üzerindeki iş yerlerini tek tek ziyaret etti, caddede karşılaştığı vatandaşlarla sohbet ederek desteklerini istedi ve belediye başkanı olması halinde ilçeye yapacaklarını anlattı.



Yunus Emre Caddesi üzerinde bulunan Perşembe Pazarı'nı ziyaret etmeyi unutmayan İYİ Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı M.Reşat Dağ, pazar esnafının sıkıntılarını sorunlarını dinledi, seçilmeleri durumunda sorunları nasıl çözeceklerini anlattı.

Reşat Dağ, daha sonra ziyaret ettiği bir ekmek fırınında, ocağın başına geçerek, ekmek pişirdi. Pişirdiği ekmekleri vatandaşlara ikram etti. Esnafın ne kadar sıkıntılı olduğunun altını çizdi. Dağ burada yaptığı ziyaretler ve çalışmaları hakkında da "Adaylığımız açıklandıktan bu kutsal görev bize tevdi edildiğinden beri, gece gündüz demeden sahadayız. Halkımızla iç içe onların yoğun ilgisi ile çalışıyoruz. Çalışmalarımızda halkımıza tüm sorunların farkında olduğumuzu, mevcut beledyecilik anlayışının ve iktidarın 16 yıldır Şanlıurfa'ya, yeni ilçemiz Haliliye'ye bir şey kazandırmadığını görüyoruz. Esnaf perişan, vatandaşın alım gücü kalmamaış vatandaş perişan. Allah'ın izni ile halkımız bu görevi 31 martta sandıkta bize verdiğinde, göreceksiniz herşeyi çok kısa sürede çözecek, halkımızın özlemini duyduğu Burada pişirdiğimiz ekmeğin kutsalığı gibi, helal, dürsüt, şeffaf ter temiz şekilde, belediyecilik hizmetinide yaşatacağız. " dedi

Halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan İYİ Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Reşat Dağ, vatandaşarın isteği üzerine onlarla hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195