Title of a News Article

İzol: AK Parti'siz Türkiye düşünülemez

.

 İzol: AK Parti'siz Türkiye düşünülemez
banner206

AK Parti 23. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol, AK Parti Şanlıurfa mİlletvekili adaya daylığı başvurusunda bulundu. 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz açısından önemli olduğuna vurgu yapan İzol, "AK Parti'siz Türkiye düşünülemez" dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol, yaptığı yazılı açıklamada, Ak Parti'nin tartışmasız Türkiye'nin en büyük partisi olduğunu belirterek, "Her kesimden dinamikleri bünyesinde barındıran, çoğulcu demokrasiyi savunan, vizyonuyla dünya siyasetini yönlendiren ve tüm Türkiye’nin umudu olan bir partidir" dedi.

7 Haziran seçimleri sonrası ortaya çıkan tablonun Şanlıurfalılar tarafından iyice değerlendirildiğini vurgulayan İzol, açıklamasında şunları kaydetti;

"Keza Genel Merkez yetkililerimiz de mevcut durumun tahlilini etraflıca yapmış  ve bundan gerekli dersleri çıkartmıştır. Önümüzdeki seçimde ortaya  çıkacak sonuç sadece Türkiye'yi ve Şanlıurfa’yı  etkilemeyecektir. Bu  süre zarfında Türkiye'nin içinde bulunduğu kaotik durum birlikte düşünüldüğünde Ak Parti’siz bir Türkiye'nin büyümesinin sağlıklı olmayacağı açıkça ortaya çıkmıştır. İçerisinde yer aldığımız siyasi tablo başta Şanlıurfa olmak üzere ülkemiz aleyhine işleyecektir. Bu yolda dün nasıl var olup haklı mücadelemizi verdiysek bugün de aynı haklılığımızı tekrar haykırmak için yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Siyaset halk için,halka hizmet için yapılır.Bu anlayışla çıktığımız hizmet yolundaŞanlıurfalı hemşerilerime yatırımların,hizmetlerin en güzelini sunmak bizim için bir görevdir.

Kurucusu olduğum Ak Parti’yi desteklemek adınaçıktığımız yolda, dün Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundum.Bu kararımızın başta Şanlıurfalı hemşerilerime, Partime ve ülkemize hayırlara vesile olmasını yüce Allahtan diliyorum."

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2015, 13:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
abdulah kat
abdulah kat - 9 yıl Önce

Hayırlı olsun ağam

serif kubat
serif kubat - 9 yıl Önce

Olursa ıyı olur

ahmet yılmaz
ahmet yılmaz - 9 yıl Önce

oylar zülfikar ağaya zülfikar ağa bitane

Urfa esnafı
Urfa esnafı - 9 yıl Önce

zülfikar izol un aday adayı olması bizi sevindirmiştir allah yar ve yardımcısı olsun yolunuz acık olsun sayın izol

SIRADAKİ HABER

banner195