Title of a News Article

Kaçar'dan Demirkol'a övgü...

.

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret etti. Milletvekili Kaçar’a belediye olarak yapmış oldukları çalışmaları anlatan Başkan Demirkol, halka hizmetleri en acil ve en seri şekilde ulaştırmak için kamunun tüm imkanlarını kullandıklarını ifade etti.

 

Milletvekili Mahmut Kaçar, beraberindeki heyetle birlikte Başkan Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Osman Uludağ ve Belediye Meclis Başkanvekili Abdurrahman Beyaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi’nin geçmiş zamanlarda yaptığı ve 2016 yılında yapacağı çalışmalarla ilgili Milletvekili Kaçar’a bilgi verdi.

 

Haliliye Belediyesi’nin yeni kurulmuş olmasına rağmen hizmet noktasında çok ileri de olduğunu vurgulayan Milletvekili Mahmut Kaçar, hizmetlerinden dolayı da Başkan Demirkol’a teşekkürlerini iletti. Milletvekilleri olarak Ankara’da yapılması gereken işlerin takipçisi olduklarının altını çizen Kaçar, şunları söyledi:

“Haliliye Belediye Başkanı’mız Sayın Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret ettik. Haliliye İlçesi’nin ve kentimizin sorunlarıyla ilgili istişarede bulunduk. Başkanımız çok güzel hizmetleri gerçekleştirdi. Bugünkü ziyaretimizde bugüne kadar Haliliye’de gelinen noktayı ve 2016 yılında planlanan çalışmalarla ilgili başkanımızdan ayrıntılı bilgiler aldık. Bu bağlamda milletvekili olarak Ankara’da yapmamız gereken işler varsa, fikirlerini alacağız. Haliliye Belediye’miz yeni kurulan bir belediye. Haliliye, ilk dönemlerde yeni kurulmanın verdiği zorluğu hızlı bir şekilde atlattı ve şuanda hizmet noktasında sahada olan bir belediyemiz. Bizde belediyemizle birlikte yol almaktan, istişare etmekten ve bize görev verilmesinden son derece memnunuz. Haliliye Belediye’miz ben inanıyorum ki, çok kısa zamanda aldığı bu mesafeleri önümüzdeki süreçte daha da hızlandırarak özelde Haliliye’mizi, genelde Urfa’mıza çok önemli hizmetler yapacak. Ben bugüne kadar yaptığı hizmetlerden ve 2016 vizyonundan dolayı Haliliye Belediye Başkanı’mıza çok teşekkür ediyorum.”

 

Halka hizmetleri en seri şekilde ulaştırmak için kamunun tüm imkanlarını kullandıklarını söyleyen Başkan Demirkol, ziyaretlerinden dolayı Kaçar’a teşekkür etti. Başkan Demirkol, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Milletvekilimiz Sayın Mahmut Kaçar Beyefendi belediyemizde bizleri ziyaret etti. Şimdiye kadar süreç içerisinde Haliliye Belediyesi olarak yapmış olduklarımız ve yapacaklarımızı beraber değerlendirdik. Şimdiye kadar yapmış olduğumuz hizmetlerde hem Sayın Kaçar’ın hem diğer milletvekillerimizin hem de Sayın Bakanımız Faruk Çelik Beyefendinin her zaman için desteğini gördük. Bundan sonrasında da destek devam edecektir. Halkımıza, hizmetleri en acil, en seri şekilde ulaştırmak amacıyla kamunun tüm imkanlarını, tüm belediyelerimizin kardeşlik duygusu içerisinde, paylaşım duygusu içerisinde beraber hareket ettiğimiz tüm belediyelerden almış olduğumuz imkanlarla, hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Daha önceden ekmiş olduğumuz tohum, çimlendi, toprağın üstüne çıktı. Şimdi hizmetlerimiz daha iyi görünmeye başlandı. Ben, bizleri ziyaret ettikleri için milletvekilimiz Sayın Mahmut Kaçar’a teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2016, 15:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195