Title of a News Article

Kaçar müjdeyi Esnaf odasında verdi

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Mahmut Kaçar seçim çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa şoförler, otomobilciler, kamyoncular, minibüsçüler ve otobüsçüler odası Başkanı Osman Karageçili ve yönetim kurulu ziyaret eden Kaçar, burada şoförlerin sorunlarını dinledi.

Ak Parti’nin iktidar olduğu günden bu yana Türkiye’de ve Şanlıurfa’da büyük sıkıntı ve sorunların çözüldüğünü dile getiren Ak Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Mahmut Kaçar, “Seçim çalışmalarımıza Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek sürdürüyoruz. Bugünde Şoförler Odası Başkanı Osman Karageçili ve yönetim kurulunu ziyaret ettik. Onların sorunlarını dinledik, Şanlıurfa’daki yollarla ilgili bazı sıkıntıları ve isteklerini bize ilettiler. İnşallah önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de elimizden gelenin en iyisi yapacağız.” Dedi.

Milletvekili adayı Kaçar, “Biliyorsunuz şuanda Türkiye’deki en büyük sağlık kampüslerinden bir tanesi Şanlıurfa’da yapılıyor. Eyyübiye kampüsü 800 yataklı büyük bir hastane, bunun yarısı kadın doğum ve çocuk diğer yarısı ise devlet hastanesi, bir de diş hastanesi var onu da önümüzdeki günlerde açacağız.  İnşallah 7 Hazirandan sonra yine Ankara’da Urfalıların hizmetinde olacağız.” Şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2015, 20:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195