Title of a News Article

Kaçar: Sorunların çözüm adresi AK Parti'dir

.

Kaçar: Sorunların çözüm adresi AK Parti'dir
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar, seçim çalışmaları kapsamında Hayati Harrani mahallesini ziyaret ederek Muhtar ve mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi. 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek istedi.

Seçim ziyaretleri ile ilgili açıklama yapan AK aday Mahmut Kaçar, “Hayati Harrani mahallemizin özelde mahallemizin problemlerini genelde ise ilçemizin problemlerini kendileriyle istişare etme imkânımız oldu. Ben Sayın Muhtarımıza özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Çünkü mahalle Şanlıurfa’nın en büyük mahallelerinden biri, muhtarımızda özveri ile burada yerel yönetimlerin en önemli basamağı olan muhtarlık müessesinde halkımıza hizmet vermektir. Elbette ki vatandaşlarımızın problemleri olacak, sıkıntıları olacak, birinci merci olarak da muhtarlarımıza, oradan da yerel yöneticilerimize ve Milletvekillerine doğru bu problemler aktarılacak. Bizde bu ziyaretimizde mahallemizle ilgili problemleri aldık. Bunların bir kısmı hemen çözülecek konular. Hemen kendilerinin yanında Büyükşehir Belediye Başkanımızı arayarak direk Büyükşehir’in çözebileceği konularla ilgili Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızla görüştük. Sağ olsun Belediye Başkanımız ilettiğimiz konulara derhal talimat verip müdahale ederek sorunun çözümünden yana önemli bir irade ortaya koyarak ben bu vesile ile Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah izin verirse seçimlerden önce olduğu gibi seçimlerden sonrada yine mahallelerimizle birlikte olacağız” dedi.

AK Partinin temel siyasetinin milletle birlikte yürümesi olduğunu belirten AK aday Kaçar, “Daha önce ki dönemlerde de bir beraberdik. İnşallah bundan sonra ki dönemlerde de birlikte olmaya devam edeceğiz. Sorunların çözüm adresi AK Partidir. İlçe Belediyesi AK Parti, Büyükşehir Belediyesi AK Parti, inşallah Kasım’da da milletimizin desteği ile tek başına iktidarla güçlü bir hükümet olacak. İnsanlarımızın sorununu çözmeye devam edeceğiz. Ben yine tekrardan bütün mahalleli kardeşlerimize, büyüklerimize, ağabeylerimize ve sayın muhtarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hayati Harrani Muhtarı da; “Sayım Milletvekilimiz Mahmut Kaçar beye bizim sorunlarımızla ilgilendiği için teşekkür ederiz. Sorunlarımızı dinledi ve sorunlarımıza çözüm noktasına gitti” diyerek şahsı ve mahallesi adına teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2015, 13:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
VATANDAŞ
VATANDAŞ - 9 yıl Önce

VAN TAMAM ŞİMDİ SIRA URFADA VİRANŞEHİR VE SURUÇ DA HDP HEZİMETE UĞRARSA HDP BARAJ ALTINDADIR. ÇALIŞMALAR BU AĞIRLIKTA OLMASI LAZIM

SIRADAKİ HABER

banner195