Title of a News Article

Kaçar; Ülkenin geleceği tercih edilecek

.

Kaçar; Ülkenin geleceği tercih edilecek
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mahmut Kaçar, Hilvan ilçesine bağlı kırsal mahalleleri ziyaret etti. Kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Kaçar, Hilvan’ın Şanlıurfa’nın huzurunu ve Türkiye’nin istikrarını merkeze alan bir yaklaşım sergileyeceğine inandığını, ülkenin geleceğinin tercih edileceğini söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar, seçim ziyaretleri sırasında yolları Karapınar’da çakışan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Arkan, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanifi Düzme ve Teşkilat Üyeleri ile birlikte Hilvan ilçesine bağlı kırsal mahalleleri ziyaret etti. 

AK Vekil adayı Mahmut Kaçar, gittiği her mahallede, Mahalle Muhtarları ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, 1 Kasım seçimlerinin önemini anlattı.

1 Kasım’ın sadece Milletvekili seçimi olmadığını anlatan AK aday Kaçar, ülkenin geleceğinin tercih edileceğini söyledi.

Mahmut Kaçar daha önce farklı siyasi partilere oy veren Hilvan’a bağlı kırsal mahallelerde AK Parti’ye destek sözü aldı.

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Mahmut Kaçar, “Bugün Milletvekilleri adayları olarak çok değerli ağabeyimiz ve Vekil adayı Mehmet Arkan Bey, Hilvan İlçe Başkanımız ve Teşkilat Üyelerimizle birlikte Hilvan’ın kırsal mahallelerini ziyaret ediyoruz. Karapınar köyünü ziyaret ettik. Karapınar köyünden sonra da şu anda Akçakebir köyündeyiz. Tabi ki bu seçim Türkiye için, Şanlıurfa için, yöremiz için, bölgemiz için son derece önemli bir seçim. Burada kimin Milletvekili olacağından ziyade bizim Şanlıurfa’da bir ve beraber olarak, kardeşlik hukukuna dikkat edecek şekilde huzur içerisinde yaşama noktasına tercih koyacağımız bir seçim.  Bu ziyaret ettiğimiz mahalleleri daha önceki dönemlerde farklı siyasi tercihleri de olsa gelinen noktada Şanlıurfa’nın huzurunu ve Türkiye’nin istikrarını merkeze alan bir yaklaşım ile hem milletvekili olarak bize hem de partimize yakın bir ilgi alaka ve desteklerini gördük. Bu vesile ile bizi ağırlayan başta muhtarlarımız olmak üzere bütün vatandaşlarımıza dostlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İnşallah 1 Kasım’dan sonra Türkiye’de tek başına iktidar olmuş AK Parti kadroları olarak bu mahallelerimiz hizmetinde olamaya devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2015, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195