Title of a News Article

Kaçar: Urfa, Yeni Türkiye’nin yeni yüzü olacak

Kaçar: Urfa, Yeni Türkiye’nin yeni yüzü olacak
banner206
Ak Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Mahmut Kaçar, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile birlikte ilçeye bağlı kırsal mahalleleri (köyleri) ziyaret ederek, vatandaşlarla görüştü.

Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Kaçar, “Kırsal alanlardaki mahallelerimizi ziyaret ettik, onların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledik. Ben inanıyorum ki Belediyelerimizin koordineli çalışmasıyla bu sorunlar ortadan kaldırılacaktır.” Dedi.

Kanat önderleriyle de bir araya gelen Ak Parti Şanlıurfa milletvekili aday Mahmut Kaçar, “Türkiye Ak Parti kurulduğundan beri bu ülke Avrupa’da ve dünyada söz sahibi olmaya başladı. Her alanda her bölgede her şehirde yatırımlar yapıldı. Kesinlikle bizim partimizde ayrımlar olmadı, bunu sizde biliyorsunuz. Diğer partiler belirli kesimlere hitap ettiler ama Ak Parti bu ülkedeki bütün etnik kökene hitan ede bir partidir.

2002 yılından bu yana Türkiye’de ve Şanlıurfa’da çok ciddi yatırımlar yapıldı. 12 Katrilyon para Urfa’ya yatırım olarak harcandı. Eğitimde, sağlıkta, turizmde büyük adımlar atıldı. Yeni Türkiye yolunda yeni bir Urfa göreceksiniz, Urfa yeni dönemde adından daha çok söz ettirecektir.” Diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195