Title of a News Article

Kaçar; “Urfa’nın terazisi şaşmadı”

 Kaçar; “Urfa’nın terazisi şaşmadı”
banner206

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesini değerlendiren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, “Şanlıurfa’nın terazisi hiçbir seçimde şaşmadığı gibi bu seçimde de şaşmadı” dedi.

Milletvekili Mahmut Kaçar, 10 Ağustos Pazar günü yapılan seçimleri değerlendirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesinden dolayı mutlu olduklarını vurgulayan Kaçar, “Okuduğu bir şiir yüzünden cezaevine konan, partisi birinci parti olmasına rağmen derin güçler tarafından Başbakanlığı elinden alınan Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak bize gösteren Rabbime hamdü selamlar olsun. Özelde Türkiye’nin ümmetin ama bütün masum milletlerin gelecek umutlarının yeniden yeşerdiği önemli bir dönemi yaşıyoruz” dedi.

Kaçar, “Ülkemiz için, İslam alemi için, insanlık alemi için yepyeni aydınlık günler bekliyor”   diyerek, şöyle konuştu;

“Filistinli çocuklar için, İsrail’e karşı mücadele eden mücahitler için bu seçim çok önemlidir. Suriye için, Bosna için, Suriye için yepyeni adalet temelli yeni bir dünyanın temeli atılacak.”

Şanlıurfa’dan Erdoğan’a verilen yüzde 68’lik desteğe de dikkat çeken Milletvekili Kaçar, “Şanlıurfa’nın terazisi hiçbir seçimde şaşmadığı gibi bu seçimde de Urfa’nın terazisi yine şaşmadı. Halktan yana, adaletten yana, çocuklarımıza onurlu bir gelecek bırakmaktan yana son derece önemli ve doğru bir tercih ortaya koyduk. Bütün Şanlıurfalılara 77 Milyon insanımıza ve belki coğrafi sınırlarımızda olmasa bile gönül dünyasında bizlere dua eden bütün ümmet mensuplarına selam olsun” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2014, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195