Title of a News Article

Kaçar ve Canpolat destek peşinde

.

Kaçar ve Canpolat destek peşinde
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, 16 Nisan günü yapılacak olan halk oylaması için Tabibler Odasını ziyaret ederek referandum ve sağlık sorunları ile işleyişi konusunda fikir alış verişinde bulundular. Kaçar ve Canpolat, yol güzergahındaki esnaf ve vatandaşlarla da ayak üstü sohbet edip referandumun önemini anlatıp, vatandaşlardan huzur ve refahımız için destek istediklerini söyledi.

Şanlıurfa Tabibler Odasını ziyaret eden Milletvekili Kaçar ve Başkan Canpolat, Tabibler Odası Şanlıurfa Şube Başkanı Dr. Cüneyt Şelli ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir süre sohbet edip referandum konusunu konuştular.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, referandumun parti meselesi olmadığını, herkesi ilgilendirdiğini belirterek, 16 Nisan günü verilecek EVET oylarının ülkemizin ve milletimizin geleceğini etkileyeceğini, huzur ve refahını, istikrarını sağlayacağını, aklıselim düşünüp kimlerin hayır oyu vereceklerini görüp ona göre gereğinin yapılması gerektiğini söyledi.

Tabibler Odası Şanlıurfa Şube Başkanı Dr. Cüneyt Şelli ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “AK Parti MKYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar ve Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat Tabip Odamıza ziyarete geldiler.İlimiz sağlık konuları ve mevcut işleyiş görüşüldü.Kendilerine sağlık camiamız adına gösterdikleri ilgi ve olumlu yaklaşımlarından dolayı tüm Hekimlerimiz adına şükranlarımızı sunarız” dedi.

Tabibler Odası Başkan ve üyeleri, referandum konusunda herkesin konunun bilincinde olduğu belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195