Title of a News Article

Kaçar'a coşkulu karşılama

Kaçar'a coşkulu karşılama
banner206

 AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Mahmut Kaçar seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar seçim çalışmalarına Haliliye ilçesinde ziyaretlerle devam ediyor. 

Haliliye ilçesinde bulunan esnafları ziyaret eden Kaçar, burada İsmet Paşa ilkokulunda öğrencilerle buluştu.  Burada öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılanan Kaçar, yaptığı açıklamada şunları ifade etti; Esnaf ziyaretindeydik okulumuzu görünce geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ziyaret ettik. Maşallah hepsi pırıl pırıl ve her biri birbirinden zeki ve çalışkanlar.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar inşaatı devam eden İsmet Paşa İlk Okulu ile ilgili okul yöneticilerinden bilgi aldı. Şu an 12 derslik bulunan İsmet Paşa İlkokulu Eylül ayı itibariyle ilave 32 derslikle eğitim ve öğretime başlayacaktır.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar daha sonra çocuklarla bir araya gelerek milletvekilinin görev ve sorumluluklarını çocuklara anlattı. Öğrencilere sınıf mevcutlarını soran Kaçar, daha önce 50 60 kişilik sınıflarda eğitim ve öğretim verilen okullarımız varken yapılan yeni okullarımızla birlikte sınıflardaki mevcut öğrenci sayılarımız ortalama 25 30'dur.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar öğrencilere;  benimde sizin yaşınızda bir kızım var. Kızım Ankara'da okuyor. Kızımın sınıf mevcudu da tıpkı sizin sınıflarınız gibi 30 öğrenciden oluşuyor. Bu demek oluyor ki Şanlıurfa'mızdaki okullarımızın standartları tıpkı Ankara'daki İstanbul'daki okulların standardında. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2015, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195