Title of a News Article

Kaçar’dan flaş Halep açıklaması…

.

Kaçar’dan flaş Halep açıklaması…
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve MKYK Üyesi  Mahmut Kaçar, TBMM Genel Kurulunda terör ve Halep katliamı ile ilgili yaptığı konuşmada, “Bugün Halep'te bir medeniyetin bir tarihin bütün insanlığın göz önünde yok ediliyor, kadim şehrin insanlarıyla birlikte haritadan siliniyor” dedi.

Milletvekili Mahmut Kaçar, yaşanan son terör saldırıları ve Halep’teki  olaylarla ilgili TBMM’de bir konuşma yaptı.  10 Aralık akşamı İstanbul Beşiktaş'ta, Hain terör örgütü tarafından yapılan saldırıda şehit olan 4 kardeşimizin Şanlıurfalı olduğunu belirten Kaçar, “Şehit olan ve yaralanan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı, yaralı kardeşlerimize de Allah'tan acil şifalar diliyorum.  Birliğimize, kardeşliğimize, huzurumuza ve güvenliğimize kasteden katiller ve onların zalim efendileri hiçbir zaman başaramayacak, Türkiye’ye diz çöktürtemeyecektir” dedi.

Kaçar, Halep’te yaşanan katliama da değinerek, “Bugün Halep'te bir medeniyetin bir tarihin bütün insanlığın göz önünde yok ediliyor, kadim şehrin insanlarıyla birlikte haritadan siliniyor. Sözün tükendiği noktada insanlık olarak tarihin en büyük acılarından birisine, tarifi imkansız üzüntülere şahit oluyoruz” diye kaydetti.

“Halep’in Düşmesi demek, Hilal’in gözyaşlarının sel olması, Ayasofya’nın kalem gibi minarelerinin çatırdaması demektir” diyen Kaçar, şunları kaydetti;

“Eğer Halep düşerse, İslam’ın onuruna helal gelir, Vicdanlar yara alır, Yeni bir Fellucenin kapıları aralanır. Eğer Halep düşerse Müslümanların sabır taşı çatlar, yeni Kerbelalar oluşur.”

 

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2016, 16:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mürsel Keçeli
Mürsel Keçeli - 7 yıl Önce

Uyarı niteliğindeki bu konuşmanın Alemi ıslamın uyanmasına vesile olmasını dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner195