Title of a News Article

Kaçar’dan pazarcı esnafına ziyaret

.

Kaçar’dan pazarcı esnafına ziyaret
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar, Şair Nabi Mahallesinde pazarcı esnafıyla bir araya gelerek, 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek istedi.

Milletvekili Mahmut Kaçar, beraberinde AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve Şair Nabi Mahalle Muhtarı Hüseyin Çiçek ile birlikte Şair Nabi Mahallesindeki pazarcıları ziyaret etti. Esnafın taleplerini dinleyen AK Vekil adayı Kaçar, pazara gelen vatandaşlardan da destek istedi.

Şair Nabi Mahallesindeki Pazar yerinin tahsisiyle ilgili çalışmalar yapacaklarını ifade eden Mahmut Kaçar, yaptığı açıklamada, “Şair Nabi Mahallemizdeki Cuma Pazarını ziyaret ettik. Pazarcılar Derneği üyeleri de bizlere eşlik etti. Buranın yer tahsisiyle ilgili Milletvekili olduğumuz dönemde önemli girişimlerimiz oldu. İnşallah Pazar yerinin tahsisiyle ilgili sorunu yeni dönemde sonuçlandırarak, pazarcı esnafımızın nezih bir ortamda hizmet vermesini ve vatandaşlarımızın güzel ortamda alışveriş yapmasını sağlayacağız. Bu ziyaret boyunca bize yakın ilgili gösteren esnafımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195