Title of a News Article

Kaçar’ın bürosu görkemli açıldı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mahmut Kaçar’ın seçim bürosu binlerce kişinin katılımıyla görkemli bir şekilde açıldı.

Özel OSM Hastanesinin karşısında düzenlenen açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin beyazgül, ilçe belediye başkanları ve binlerce kişi katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK parti seçim bürolarının açılışının bir miting havasında gerçekleştiğini belirterek, “Bundan önceki bürolarımızın açılışlarına da on binlerce kişi katıldı, açılışlar mitinge döndü. İnşallah 7 Haziran’da hep beraber zaferi kutlayacağız. Allah’ın izniyle bugün bütün göstergeler, yapılan anketler AK Parti’nin Türkiye’de tek başına iktidar olacağını ve Urfa’da 12-0’a doğru gittiğini göstermektedir” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç de, büro açılışındaki kalabalığa değinerek, bu kalabalığın kendilerine gurur verdiğini söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu da, 7 Haziran’ı normal bir seçim olarak görmemelerini isteyerek, “Bu seçimlerde Türkiye’nin kurtuluşunu görün, Türkiye’deki insanların kurtuluşunu görün, çocukların kurtuluşunu görün. Hainler birleşmişler, dışarıdaki düşmanlarla içerideki düşmanlarla birleşmişler, hepsi, AK Parti’ye karşı cephe almışlar. 7 Haziran’da bunların hepsi dersini alacak” diye ifade etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mahmut Kaçar da, çok büyük kalabalıklarla seçim bürolarını açtıklarını vurgulayarak, “Bu bölgede en önemli mesele refahtır. Refah imandandır. Hafta sonu Şanlıurfa’da bir miting yapıldı. Urfa refahın, Urfa birliğin, kardeşliğin ve İbrahim’in şehri olduğunu bir kez daha bütün dünyaya gösterdi. Çünkü hafta sonu Yeni Türkiye’nin Lideri Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Şanlıurfa 200 Bin kişiyle bağrına bastı. Onun için bir kez daha Allah hepinizden razı olsun” dedi.

AK Parti’nin yapmış olduğu hizmetlerden bahseden Kaçar, “Şanlıurfa’da bir seferde yapılan açılıların toplam bedeli 2 Kat Trilyon, yani 1 Milyar Dolar. Okullar açıldı, hastaneler açıldı, Türkiye’nin en büyük müzesi açıldı, sulama kanalları açıldı. Şehir hastanesinin de temelini attık.  Bunun değeri de 1 Katrilyon, 152 Trilyon. İşte AK Parti’nin hizmet anlayışı bu” şeklinde konuştu.

Son olarak konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Adayı Nureddin Nebati, AK Parti’nin 7 Haziran seçimlerinde sandıktan zaferle çıkacağını belirterek, “Onlar konuşur AK Parti yapar” dedi.

Konuşmaların ardından okunan dualarla büronun açılışı yapıldı. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2015, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195