Title of a News Article

Kadınlara hükümet sistemi konferansı

.

Kadınlara hükümet sistemi konferansı
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un eşi Adile Demirkol, 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması öncesinde düzenlenen konferansta kadınlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı. Konferansın ardından 2 bin kadın, Haliliye Belediyesi tarafından Viranşehir’de bulunan Eyyüp Nebi Türbesine geziye götürüldü.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un eşi Adile Demirkol’un başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasa ile ilgili konferans düzenlendi. Konferansa Adile Demirkol’un yanı sıra, AK Parti Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Başkanının eşi Betül Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, Milletvekili Mehmet Ali Cevheri'nin eşi Filiz Cevheri, Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü,  ilçe belediye başkanlarının eşleri ile 13 ilçenin AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı katıldı.

Konferansın açılışında konuşan Adile Demirkol, dünden bugüne kadınların toplumların oluşmasında üstlendiği görevleri ve önemi anlattı. Kadınların toplumun en önemli unsuru olduğunu hatırlatan Başkan Demirkol’un eşi Adile Demirkol, referandum çalışmasında da kadınlara büyük önem düştüğünü ifade etti. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin önemine de vurgu yapan Adile Demirkol ‘Evet’ çalışmalarına bütün kadınların katılması için çağrıda bulundu.

Selamlama konuşması yapan Milletvekili Fakıbaba da, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini kadınlara anlatarak, sistemin getireceği yeniliklerden bahsetti.

 

BAŞKAN DEMİRKOL’U MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

Konferansın ardından AK Parti İl Başkanının eşi Betül Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, Milletvekili Mehmet Ali Cevheri'nin eşi Filiz Cevheri, Başkan Yardımcısı Aysel Göncü ve ilçe belediye başkanlarının eşleri ile kadın kolları başkanları, Başkan Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret etti.

 

KADINLAR EYYÜP NEBİ’YE GÖTÜRÜLDÜ

Öte yandan,  konferansa katılan kadınlar için de Haliliye Belediyesi tarafından gezi düzenlendi. 2 bin kadının katıldığı gezide, Viranşehir’deki Eyyüp Nebi Türbesi ziyaret edildi. Türbe hakkında yetkililerden bilgiler de alan kadınlar, Haliliye Belediyesi ve Başkan Fevzi Demirkol’a düzenledikleri gezi dolaysıyla teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195