Title of a News Article

Kamalak, “İktidara hazırız”

 Kamalak, “İktidara hazırız”
banner206

Saadet Partisi’nin Şanlıurfa mitingi dün düzenlendi. Topçu Meydanı’nda düzenlenen mitigte en çok ilgiyi SP Karaköprü Belediye Başkan Adayı Ahmet Güzel ile SP Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Hasan Oğul gördü. Binlerce kişinin katıldığı mitingte konuşan SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, konuşmasında ağır bir dille yolsuzluk operasyonu üzerinden iktidara yüklendi.

Şanlıurfa’da miting yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, “Elhamdülillah iktidara hazırız. Ve yarın da mutlaka bizim olacak Allah’ın inayetiyle” dedi.

Şanlıurfa Topçu Meydanı’nda gerçekleştirilen Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak’ın mitingi için toplanan partililer, dolu sürprizi yaşadı. Kamalak’ın konuşması öncesi SP Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Hasan Oğul’un konuşma yapmak üzere platforma çıktığı esnada yağmur başladı. Şiddetlenen yağmur doluya dönüşürken miting alanındakiler ve gazeteciler zor anlar yaşadı. Alandaki bazı partililer bilboardlara astıkları pankartları şemsiye olarak kullandı.

Adayların konuşmalarının ardından ise konuşan Kamalak, iktidarın belediye başkanlarını eleştirdi. Partililerin “1 hilal 5 yıldız, iktidara hazırız” sloganı üzerine Kamalak, “Elhamdülillah iktidara hazırız. Ve yarın da mutlaka bizim olacak Allah’ın inayetiyle” dedi. Kentlerde belediye başkan adaylarının yerine Başbakan Erdoğan’ın resimlerinin bilboard ve panolara asılmasını da eleştiren Kamalak, şöyle devam etti:

“Günümüzde maalesef belediyeler halktan kopmuştur. Bu sebepledir ki meydanları “Belediye başkan adaylarının yerine genelde hep gördüğünüz gibi sayın başbakanımızın posterleri süslemektedir. Sanki her bir il, her bir ilçe, her bir belde belediye başkanı olarak Sayın Başbakanımızı seçmekte.”

“Belediye başkan adayları, posterleri değil de başbakanın posterlerini takıyorlar biliyor musunuz? Çünkü belediye başkan adaylarının akta duracak hali yok. Zira belediyeler tam anlamıyla bir borç batağına batmış durumdadır. Rüşvetten, yolsuzluktan, talandan ihtimastan” dediği sırada alandakilerin yuhalamasıyla sözü kesilen Kamalak, “Hayır yuh değil. Bunları bilmeniz gerekir diye söylüyorum. İşin gereğini yapınız, emaneti ehline veriniz diye söylüyorum” şeklinde konuştu.

Alandakiler, sık sık sloganlar attı.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2014, 18:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195