Title of a News Article

Kapaklı HDP'den aday adayı oldu

Kapaklı HDP'den aday adayı oldu
banner206
Şanlıurfa GAP Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kapaklı'nın eşi, Sercivan Kapaklı HDP'den Milletvekili aday adayı oldu.
Şanlıurfa’da basın sektöründe adını duyuran Sercivan Kapaklı, HDP Şanlıurfa il Başkanı Ayşe Sürücü’ye Milletvekili Aday Adaylık başvuru formunu teslim etti.

 

Kapaklı Ruha Ajansa yaptığı açıklamada şunları kaydeti:”Ben bizden alınanlar almaya geldim. Ben bizden çalınanı almaya geldim.

Ben eceliyle değil de sokaklarda yere serilen kadın bedenlerine sahip çıkıp cinayetleri önlemeye geldim.

Ben inanca saygı için buradayım sömürülmüş duyguları onarmak için buradayım hakların özgürlüğü için sesi kıstırılmış medyanın özgürleştirilmesi için buradayım.

Kiminle yerler kiminle milli diyerek ayırıp kimine vatan haini diyerek ayrıştırmaya karşı mücadele etmek için buradayım. Beraber inadına bölünmede inadına birlikte olacağız Anadolu ve Mezopotamya topraklarında eşitlik kardeşlik ve barış getirmek için buradayım.

Ben Demokrat bir kadınım ben anayım Ben müslümanım, Ben Ermeniyim,  Ben ezidiyim, ben Sünniyim, ben aleviyim, Ben insanım ben onun için buradayım.Kadın Partisi olan HDP ye tüm kadınlarımıza “Ser Hilde” demeye geldim.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2018, 13:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195