Title of a News Article

Karahan: 7 Haziran dönüm noktası

 Karahan: 7 Haziran dönüm noktası
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimlerinin ülkemiz ve bölgemiz için yeni bir dönüm noktası olacağını söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan, temayül yoklaması için son ziyaretini AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy’a gerçekleştirdi. Aksoy ile bir süre görüşen İş Adamı Karahan, temayülde destek istedi. Aksoy da, Karahan’ı aday adaylığından dolayı kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Karahan, yaptığı açıklamada, çözüm sürecine dikkat çekerek, “7 Haziran'da AK Parti'ye verilecek olan her oy, Çözüm Süreci'ne verilecek destek olacaktır. Artık bölgemiz tasvip edilmeyen şiddet olayları ile anılsın istemiyoruz. AK Parti hükümeti cesaretle, samimiyetle ve ciddi riskler alarak sorunun çözülmesi için elini taşın altına koyuyor. AK Parti, Çözüm Sürecini Hükümet programına koyarak, bu konuda ne kadar samimi, ne kadar istekli olduğunu gösterdi. Sorunlarımız var ama sorunların çözümü demokrasiden geçiyor. Demokrasi güçlenmelidir. Bunun için de Çözüm Sürecine destek vermeliyiz. Çözüm Sürecinin başarıya ulaşması ile birlikte Türkiye hem ekonomik kalkınmada, hem de demokrasimizin gelişmesinde hızlı bir ivme kazanacaktır. Bunun için de herkesin desteğine ve duasına ihtiyacımız var” dedi.

“7 Haziran 2015 tarihinde nasipse, hemşerilerimin gözü, kulağı ve sesi olacağım” diyen Karahan, açıklamasında şunları kaydetti;

“Ankara'da sizlerin iradesini yansıtacağım. Şanlıurfa’yı ve bölgeyi en güzel şekilde temsil ederek, memleketimizin huzuruna, refahına ve kalkınmasına katkı sunacağım. Bunun için hemşerilerimin desteğine ve duasına talibiz.”

 

 

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2015, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195