Title of a News Article

Karahan, Arslan’dan destek istedi

 Karahan, Arslan’dan destek istedi
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan, Evren Sanayi kooperatifi Başkanı Mustafa Arslan’ı ziyaret etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Yaklaşan seçimler öncesinde çalışmalarına hız kesmeden devam eden aday adayı Karahan, Evren Sanayi kooperatifi Başkanı Mustafa Arslan’ı ziyaret etti. Arslan’ı makamında ziyaret eden İş Adamı Karahan, milletvekili seçilmesi durumunda yapmayı planladığı çalışmalardan bahsederek, aday adaylığı konusunda destek istedi.

STK’lar, dernekler ve meslek odalarının toplumun olmazsa olmazları olduğunu dile getiren Karahan, “Ülkemizin problemlerini, şehrimizin sorunlarını ve vatandaşlarımızın şikayetlerini ele alan ve bunların çözümünde büyük önem arz eden bu kuruluşlarımızın her zaman desteklenmesinden yanayım. Ülkemizin kalkınmasında bu kuruluşlarımızın katkısı yadsınamaz. Şanlıurfamızın geleceği adına, üzerime düşen sorumlulukların bilincindeyim. Bu sorumlulukları yerine getirebilmek ve şehrimizin gelişimini sürdürebilmek için hepimiz gönül birlikteliği içerisinde hareket etmemiz gerekmektedir” şeklinde konuştu.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Evren Sanayi kooperatifi Başkanı Mustafa Arslan ise, Karahan’ı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Çanakkale zaferi mesajı

Bu arada AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj da yayımladı.

Çanakkale Zaferi'nin etnik kökeni farklı vatan evlatları tarafından birlik ve beraberlik ruhuyla yazılan bir destan olduğunu dile getiren Karahan, "Çanakkale Zaferi, yüce milletimize zincir vurmak isteyen işgalci güçlere karşı büyük bir inançla, cesaretle ve yekvücut ile şahlanışımızın simgesidir. Tarihten silinmek istenen bu millet, yoksulluk ve bütün imkânsızlıklara rağmen vatanını, kutsal değerlerini canı pahasına savunmuştur. Çanakkale Zaferi, kader birliği etmiş, dili, rengi, etnik kökeni farklı vatan evlatları tarafından yazılmıştır. Çanakkale'de kazanılan zafer ile bu topraklarda yaşayan milletlerin nasıl birbirine bağlı olduğunu, birlik ve beraberliğimizin ne kadar sağlam temellere dayandığını tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiş olduk. Çanakkale'de şehit düşen Kürt, Türk, Laz ve Çerkez, düşmana karşı yekvücut olarak bu toprakları savunmuş ve bizlere emanet etmiştir. Geçmişimize dayanan birlik ve beraberlik sorumluluğumuzu her geçen Gün aynı şuur ve inançla daha yükseklere taşıma kararlılığını gösterip, bizden sonraki nesillere aktaracağız. Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümünde vatan için çarpışmış, gözlerini kırpmadan canlarını feda eden Çanakkale kahramanı tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2015, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195