Title of a News Article

Karahan, ‘evet’ turunda

.

Karahan, ‘evet’ turunda
banner206

Şanlıurfaspor Kulübü Başkan Vekili Şerdil Karahan, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için destek turlarına başladı. Karahan;  Ülkemizin istikrarı, çocuklarımızın geleceği için ben de varım” dedi.

Şanlıurfaspor Kulübü Başkan Vekili Şerdil Karahan, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için ‘evet’ yönündeki kararını açıkladıktan sonra destek turlarına başladı. 

“Ülkemizin istikrarı, çocuklarımızın geleceği için ben de varım” sloganıyla yola çıkan Karahan,  Siverek’teki birçok kırsal mahalleyi gezerek referandum için destek istedi.

Gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılaşan Karahan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili vatandaş ve mahalle muhtarlarına bilgi verdi.

 

'BU REFERANDUM ÜLKENİN GELECEK DAVASI'

Destek turlarıyla ilgili açıklama yapan Karahan,  referandumun çok önemli olduğunu vurguladı.

Karahan; “16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa değişikliği oylaması,  başta Türkiye akabinde ise Ortadoğu’da yaşayan Müslümanlar için önem arz ediyor. Çünkü sandıkta çıkacak olan destek Avrupa ülkelerine, Müslüman karşıtı ülkelere ve batıla büyük bir ders olacağı gibi Dünya’daki bütün Müslümanlara da umut kaynağı olacak” dedi. 

Mevcut sistemin Büyük Türkiye’nin ihtiyaçlarını karşılamadığını belirten Karahan,  bu seçim ülkenin gelecek davasıdır dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2017, 18:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195