Title of a News Article

Karahan: STK’ları önemsiyorum

 Karahan: STK’ları önemsiyorum
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan, Şanlıurfa Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Ünal’ı ziyaret etti. Ziyarette sıcak bir şekilde karşılanan Karahan, STK’ları her zaman çok önemsediğini anlattı.

AK Parti’den milletvekili aday adayı olduktan sonra yoğun bir çalışma temposunun içine giren İş Adamı Şerdil Karahan, toplumun her kesimiyle buluşmaya devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Ünal’ı ziyaret eden Karahan, oldukça sıcak ve samimi bir şekilde karşılandı. Karahan, sıcak karşılamadan dolayı Şanlıurfa Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Ünal’a teşekkür etti.

Milletvekili seçildiği takdirde partinin politikası ve hizmet anlayışı çerçevesinde Şanlıurfa ve Ülkemize hizmet etmek istediğini dile getiren Karahan, “İş adamı olmamdan dolayı şehrimizde ve ülkemizdeki inşaat sektörüyle ilgili sıkıntıları çok iyi biliyorum. Yapılması gerekenleri gücüm yettiğince her platformda dile getireceğim” dedi.

Şanlıurfa Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Ünal da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şerdil Karahan’a başarılar diledi.

 

.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2015, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195