Title of a News Article

Karahan, STK’ları ziyaret ediyor

 Karahan, STK’ları ziyaret ediyor
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek desteklerini istiyor.

AK Parti’nin tüm ilçelerdeki teşkilatlarını ziyaret ederek destek isteyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan, bu defa da sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye başladı. Yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını sürdüren Karahan, bu kapsamda Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON ), Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği, Sağlık Sen, Bakkallar ve Bayiler Odası, Ticaret Borsası ve Evren Sanayi Kooperatiflerini ziyaret etti. Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle görüşerek adaylığı konusunda destek isteyen Karahan, milletvekili olarak TBMM’ye gitmesi durumunda yapacağı çalışmalardan bahsetti.

Karahan, yaptığı açıklamada, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Sivil toplum kuruluşlarını çok önemsiyorum. Bunun için seçim çalışmaları çerçevesinde sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizi ziyaret ederek, desteklerini istiyoruz” dedi.

Karahan, kendisini ilgiyle karşılayan sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine de teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2015, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195