Title of a News Article

Karahan, Yavuz'dan destek istedi

Karahan, Yavuz'dan destek istedi
banner206
 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan, AK Parti Suruç İlçe Teşkilatını ziyaret ederek destek istedi.

7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı olan İş Adamı Şerdil Karahan, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İlçe ilçe gezerek gerek ilçe teşkilatlarından ve  esnaf ile sivil toplum kuruluşlarından destek isteyen Karahan, bu defa da AK Parti Suruç İlçe Teşkilatını ziyaret etti. AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ve yönetimi ile bir araya gelen Karahan, milletvekili seçilmesi durumunda yapmayı planladığı çalışmalardan bahsederek, aday adaylığı konusunda destek istedi. AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz da, İş Adamı Şerdil Karahan’ı milletvekili aday adayı olmasından dolayı kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Karahan, yaptığı açıklamada, çıktığı bu yoldaki tek amacının doğup büyüdüğü memleketi olan Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfa halkına hizmet etmek olduğunu söyledi. Amaçlarının hizmet ederek Şanlıurfa’yı hak ettiği noktaya getirmek olduğunu belirten Karahan, “AK Parti iktidarı döneminde ülkemizin geldiği refah seviyesi ortada. Sağlık alanından ulaşıma, enerji alanından tarıma kadar AK Parti Türkiye’de devrim yaptı. Şimdi biz de Şanlıurfa’da eksik kalan yatırımların devamının sağlanması için bu hizmetlere talip olduk” şeklinde konuştu.

Karahan, ilçe esnafının sorunlarını da dinledikten sonra Suruç’tan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2015, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195