Title of a News Article

Karahan’dan Demirbaş’a ziyaret

 Karahan’dan Demirbaş’a ziyaret
banner206

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili aday adayı işadamı Şerdil Karahan, seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş’ı ziyaret etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Şerdil Karahan seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığını ziyaret eden milletvekili aday adayı Karahan, Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Demirbaş’ı ziyaret ederek kendilerinden destek beklediklerini söyledi. Başkan Demirbaş, teşkilatlarına yaptığı ziyaretten dolayı Milletvekili Aday Adayı Şerdil Karahan’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Uzun yıllar Ak Parti’nin içerisinde bulunduğunun altını çizen Ak Parti Şanlıurfa milletvekili aday adayı Karahan, teşkilatların gücünü ve önemini iyi bildiğini belirtti. Sözlerini sürdüren milletvekili aday adayı Karahan; “Gönül rahatlığı içinde olun ki desteğinizi hak eden, daima sizlerle olan, sizlere kapısı açık olan ve sorunlarınız için elinden gelen her şeyi yapan bir vekil olacağım.” Diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2015, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195