Title of a News Article

Karakeçili; CHP'nin oyunu arttıracağız

 Karakeçili; CHP'nin oyunu arttıracağız
banner206

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ömer Karakeçili, Şanlıurfa'da CHP'nin oy oranını yükseltmek için yoğun çaba harcadıklarını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde çok sayıda ilden zaferle ayrılmayı planlarken, Şanlıurfa'da da oy çıtasını yükseltmek için büyük gayret sarf ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanlığına Hale Soran'ı aday gösteren CHP, Haliliye'de Mehmet Orak, Karaköprü'de Sait Yıldız ve Eyyübiye'de ise Ömer Şeyhanlıoğlu ile yarışa katılacak. CHP İl Başkanı Ömer Karakeçili ile birlikte seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren CHP'li adaylar, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinliyorlar ve çözümü noktasında yardımcı olacaklarını belirtiyorlar.

CHP İl Başkanı Ömer Karakeçili, Urfastar'a yaptığı açıklamada, CHP'nin ülke genelinde olduğu gibi Urfa'da da oy oranının artması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde partilerinin oy çıtasını yükselteceklerini söyledi.

CHP'nin Şanlıurfa'da büyümesi için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini vurgulayan Karakeçili, “Belediye Başkan adaylarımızla birlikte aktif olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bu yerel seçimlerde partimizin oyunu yükselteceğiz. Halkımızın desteği ile önce yerel seçimlerde sonrada genel seçimde birlikte mücadele edip partimizin iktidarı için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2014, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195