Title of a News Article

Karaköprü, Güzel’den yana!

 Karaköprü, Güzel’den yana!
banner206

Karaköprü’de seçim çalışmalarını yıoğun bir şekilde sürdüren ve Pazar günü yapılacak seçimlerden zaferle ayrılması beklenen Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Ahmet Güzel, yeni dönem için hazırladığı projelerini hayata geçirerek, Karaköprü’nün daha modern bir ilçe olmasını hedefliyor.

1999-2009 yılları arasında Karaköprü Belediye Başkanlığı görevini yürütürken yaptığı hizmetlerle Karaköprü’nün bugünkü noktaya gelmesinde büyük emeği olan SP Karaköprü Belediye Başkan Adayı Ahmet Güzel, seçimlerden mutlu ayrılması durumunda yapacağı projelerini halka anlatmaya devam ediyor. Güzel’in projeleri arasında şunlar yer alıyor:

 

Kentsel dönüşüm

Vatandaşların talep ve isteklerini göz ününde bulundurarak kentsel dönüşümü hedefliyoruz bu bölgede merkez mahallesinin bir kısmı ve Karşıyaka mahallesinin bir bölümü yer alacaktır.

 

Açık kapalı düğün salonu

1999-2009 yılları arasında bir bebek gibi büyüttüğümüz Karaköprü’nün nüfus artışı hızla gelişmektedir ama ne yazık ki Karaköprü’de hiçbir şekilde Şanlıurfa’ya büyük hizmet verecek bir tesisimiz yoktur. Biz göreve geldiğimizde Karaköprü’yü cazibe merkezi yapacak projelerden biride 6 bin metrekarelik bir alana kuracağımız açık ve kapalı düğün salonu projemiz olacaktır.

 

Ticaret merkezi

Karaköprü’yü bir otel olarak olmaktan çıkararak yani Karaköprü’de yaşayıp işi olan bir kişinin Urfa’ya gitme zorunluluğunu kaldıracağız. 2 bloktan oluşan ticaret merkezi projemiz ile Şanlıurfa’daki sadece inşaat sektörü değil bütün sektörlere hizmet verecek bir projeyi yapmayı düşünüyoruz.

Karaköprü’deki genç nesillerimize nasıl ki kültür merkezinin gençlere vakfettiğimiz gibi bir kütüphane projemiz vardır göreve geldiğimizde en kısa sürede yapmayı düşünüyoruz.

 

Organik ürünler çarşısı

Güneydoğu Anadolu’da ilk olacak projemiz ile köydeki kardeşlerimiz elde ettiği organik ürünleri bu pazarda rahatlıkla satabilecektir.

 

120 Bin metrekarelik vadi parkı projesi

Orman Bölge Müdürlüğü ile Güzelşehir arasındaki 120 dönümlük alan üzerinde olacak yeşil vadi projesinde 2 bin metre yürüyüş parkuru, kafeterya, oyun alanları, restaurant ve piknik alanları yer alacaktır ayrıca bu vadi park projesinde olimpik yüzme havuzu, futbol sahası,tenis, basketbol, voleybol sahalarıyla halkımıza hizmet verecek olan yeşil vadi eşsiz bir dinlenme yeri olacak.

 

Mahalle parkları

Benim dönemimde yapılan parkların hiç biri 1-2 bin dönümlük bir park değildir yeşil alanlara önem verdiğimiz benim yaptığım parklardan görebilirsiniz(Tatlıses,Mahmut Tuncer, Kazancı Bedih,Ali Dede Parkı,Abdullah Gül Parkı) ve Bunlara Benze Bir Çok Park Yaptık.

 

Lunapark ve aqua park projesi

Şanlıurfa’da gençlerin eğlenebileceği hafta sonu  stres atabileceği ne yazık ki bir lunaparkımız yok ama biz göreve geldiğimizde en kısa sürede yap işlet devret modeliyle Güneydoğu Anadolu’nun  en gözde lunaparkını yapmaya söz veriyoruz.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142