Title of a News Article

Karaköprü için 4 isim çağrıldı

 Karaköprü için 4 isim çağrıldı
banner206

15 Kasım Cumartesi günü yapılacak olan AK Parti Karaköprü İlçe Başkanlığı kongresi için adaylığını açıklayan 4 isim, AK Parti Genel Merkezine çağrıldı.

AK Parti’nin Urfa cephesinde ilçe kongreleri tüm hızıyla sürüyor. Hafta sonu Halfeti, Birecik, Harran ve Akçakale’de tek liste halinde kongreler yapılırken, gözler önümüzdeki ilçe kongrelerine çevrildi. Bu kongreler arasında en çok merak edilen ilçeler arasında Karaköprü geliyor. Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Murat Yıldırım ve AK Parti İl Koordinatörü Ahmet İnal, bir süre önce Urfa’ya gelerek kongre hakkında AK Parti İl BAŞKANI Av. Yusuf Eğilmez ve parti yönetimi ile bir görüşme gerçekleştirmişti. Ayrıca AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ve yönetimi, Eyyübiye ilçe kongresinde aday olmayı düşünen isimler, belediye meclis üyeleriyle de bir görüşme gerçekleştirerek adaylar hakkında bilgiler toplanmıştı. Ancak aynı uygulama Karaköprü İlçe Başkanlığı için yapılmamıştı ama AK Parti Karaköprü İlçe Başkanlığına aday olan Av. Ahmet Aksoy, Av. Orhan Çelik, Karaköprü Belediyesi Meclis Üyesi Celal Şeker ve Emekli Bürokrat Halil Özbek AK Parti Genel Merkezine çağrıldı. Bu 4 adayın, Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu veya Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım tarafından yarın mülakata alınması bekleniliyor. AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’in de Ankara’ya çağrıldığı öğrenildi. Mülakatın ardından AK Parti Karaköprü İlçe Başkan Adayının açıklanması bekleniyor.

Bu arada AK Parti Karaköprü İlçe Başkanlığına müracaat eden bu dört kişinin dışında başka adayın çağrılmaması dikkat çekti. Çağrılmayan adayların da Ankara’ya giderek kulis faaliyetlerini sürdüreceği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Öte yandan AK Parti İlçe Teşkilatları ile milletvekillerinin, Karaköprü’deki adaylar arasında yer alan AK Parti’nin kurucu üyelerinden ve AK Parti Karaköprü 2. İlçe Başkanı Mehmet Büyükfırat’ın, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı olabilmesi için öneride bulundukları öğrenildi. Bu önerilerin de dikkate alınması bekleniyor.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2014, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195